у пана в словнику мать нема такого терміну - позич, є купуй та плати братські ! а ще ті окуляри бачуть де мо гарного гешефта замутити! тому і за грубі гроши він їх не продаватимє! отакоет
Гешефт Петр Говоров Бедная еврейская община (Бердичев, позапрошлый век) Угля у богатея попросила: - Дай шесть вагонов, добрый человек! На что торговец честно отвечает: «Я подарить вам точно не могу!» Но вполцены продать им обещает, Мол, чем могу вот, тем и помогу! Община на условия согласна И просит половину им прислать. Отправил три вагона, но напрасно Оплаты стал впустую ожидать! Оплаты нет! Нет продолжения заказа! Напоминание общине он послал. Пришёл ответ: «Нам очень неприятно Непонимания никто не ожидал Обещано нам было шесть вагонов, За полцены, такой был разговор?! В эквиваленте это будет ровно Бесплатно три вагона! О чём спор? Свои мы три бесплатных получили, На три других у нас претензий нет. Не претендуем, раз не заплатили! Такой на Ваш вопрос у нас ответ!»
таке, дебіт з кредітом підбива, і по завершеннню того приємного діла, доповнює приємні враження перевіркою блока живлення! щоб уночі дурні думки не лізли..
у нас блимає-гримить… але не поливає(( що ж це за зачароване місце таке? Доїдаю ковбасу, допиваю горілочку і в люлю, бо нога педаль топтать стомилась, та ще й у Сквирі сьогодні якийсь чумачечий день, всі їздили-ходили як попало наче не вихідний а молодняк гуляв як на свято. Всім приємних сновидінь.
Сусіде,я не зрозумівце хто дощ обіцяв,шо це за пародія,вже п'ятий раз хвилина дощу двадцять перекуру,в вимагайте неустойку то є проценту хай плотють
Н- да а я в основному сам тиняюсь,і по лісах- полях,і ночами коли є натхнення,тре вооружатись,дозвіл халявний підвалив
важкувато носити та і не поворотке. 7,62 ліпше. заховав під кухвайку чи камизельку та і невидно нікому, а тре дістав і всьо. мо і стріляти не прийдеться. одного вигляду злякаються. отакоєот. а ви кажете
а що то було? оце з годину немав змоги зайти сюди, небуло конекту. гадав що то в мене з інетом але виявилось райб плужив
Та шото не похож на 12к, скорее всего 20к, та и пять килограмм в одной руке хрен удержишь.. А тот ливальверт шо 12,7мм всего один килограмм весит.