нема чого жалкувати. сам винен! через твоє поверхневе ставлення до справи ми впустили дуже багато грошей. як компенсувати будеш?
Я десь пишу за сересер чи кацапів ? Я не ватнік , а вишеватнік і хочу щоб в Україну прийшла Європа , роздала всім європейські паспорти і зняла візовий режим ( але знаю що такого ніколи не буде , бо і Європі ми не треба і наші держиморди такого не допустять ) . От тоді і побачите чи багато працездатного люду тут лишиться будувати іншу Україну за обіцянки та жебрацькі зарплати . Що до себе , то виїду звідси відразу якщо трапиться така нагода .
Пишу про себе . Вчився на платній основі , бо на державній вчилися діти начальства . В нас було 4 групи , 1 державна ( там були дітки всього начальства Кіровоградської області ) і 3 платні - діти звичайних батьків , стипендії не отримував , гарантовану державою роботу не отримав як ті хто вчилися на бюджетній основі , житла безкоштовного як військові , менти , прокурори , судді та дітки начальства ( були програми пільгових кредитів від держави молодим сім"ям , то туди простим було не втовпитися ) не отримував . За все в житті платив сам або мої батьки ( за навчання ) , лікування , купував квартиру . То шо я винен цій державі ( податки із зарплати сплачую ) ? Державі яка відноситься до своїх людей як до біомаси . В їх силах встановити нормальні зарплати і пенсії , просто внести зміни до мінімальної зарплати та пенсій піднявши її разів у 5 , не піднімати тарифи на комуналку , зняти мита на ввіз старих авто із Європи . І ше кучу всілях благ можуть ті держиморди зробити - але ж самі тоді будуть жити бідніше . І не треба мені говорити що наша держава це наша земля , пам"ять предків і таке інше , це та сама ватна пропаганда шо і у кацапів . На даний момент все в нашій державі робиться щоб держиморди жили ще краще за рахунок простих людей . Єдиний плюс майдана що люди стали менше боятися державну владу , більше змін я по собі не відчуваю і навколо себе не бачу . Але і ця сміливість зараз прикручується держимордами які прийшли до влади після майдана .
Проша пана - калбаса, а не ковбаса. Причому, 2.20. - було, а самої калбаси - трохи інакше. Щоправда, моє собачатко її не їло.
а ви хоч пропанували, чи як завджи показали, подражнились та самі і зїли а собачка тілько облизня спіймав.
Marcin dostał z Polski zwyczajną, a może jałowcową (kielbasę), jego szef , zainteresowany polskim jezykiem, zapamiętał nazwę produktu prawie dobrze i rzekł: - Kał... basa... - Mocz tenora - odpowiedział Marcin . Іванна Хмелевська)))
Готуємось до п’ятниці… чи цього разу буде безцицькова на честь свята? Вопчім все в межах — цицьки-пуцьки не видно. «Приказано метать и я мечу» © ВСВ
Тю, то ж пан Вольф написав: у землі, під виглядом фольги. Іще, забув спитати. "...ми впустили дуже багато грошей"... А хто ці таємничі "Ми"?