В7 доброго ранку ! В нас гарна погода для копу, тожбо, відремонтую кнопку на сусіда-по-мозку-фораторі та буду ним працювати, бо то є вертання мого слухового "боргу" _))) Ось вам чоколят до кави ...
Вітаю. То давайте вийдемо на майдан за СРСР. Там, кажуть, були "навчання безкоштовне і житло і роботу з чималим грошовим забезпеченням" (с). А іще ковбаса по 2.20 (якщо Суєр не бреше). Або не виходити, а робити свою роботу кожен на своєму місці. Гляди, і вийде у нас якась інша Україна, аніж зараз маємо. Бо не знаю як у кого, а в мене їхати кудись бажання немає, і України запасної теж нема.
вітаю панство. бачу ви і досі ведете теосовські суперечки. тож приєднаюсь і я. що до ковбаси по 2.20 так то є суща правда. була таа ковбаса, а ще кватири давали безкоштовно. і не просто давали а прям таки наполягали щоб узяли тую кватиру. а ще у нагрузку багато чого давали, але то вже інша річ. що до того що хто кому винен щось дати. а чи винен взагалі і що саме? от скажи сусіде що тобі винні давати? автівку чи мо кватиру яку? так їх і за совєтів недавали безкоштовно, черги були великі, хабарі, підтасовки в черзі. чи мо лікувати безкоштовно? так лікувати безкоштовно лікували, але якщо тре було якуюсь операцію робити то приплячували хірургу, анастезіологу, медсестрам та і санітаркам теж. бо не кожен хірург є хірургом, багато коновалів, анастезія була совєтська а була загранишня,ліпша. медсестри та санітарки як отримають щось то і прибігають частіше і ставляться ліпше, там ковдру поправлять, там води принесуть. так що хоч і вважалось що лікування безкоштовне але все єдно тре було приплатити. що тобі ще винні? мо що автівки не дали сіломіць щоб ти їздив по місту у великих окулярах, у бейсболці з дашком набік, возив сракатих, спітнілих, смердючих циганок, бо нігірши в нас неводяться, та слухав голосно рєпчік, чи квартири, а мо не влаштували тебе на працю? чи зарплатня маленька в тебе? то шукай, вчись щось винайди щоб мати великі гроші і при цьому нічого не роби. в решті решт вкради щось велике щоб мати грубі гроші. що, скілько та за які такі заслуги повинні тобі давати. от де питання
хто підкаже наскільки цей Китай живучий? http://ru.aliexpress.com/item/Campi..._4&btsid=3b7e5b6b-b212-46bb-9212-5581f721d228
Доброго ранку, вельмишановне панство! як тут справи? з тією роботою навіть зайти в нет часу бракувало! ну нічого - скоро у відпустку! Хочу згадати та привітати наших олімпійців - нарешті вже й золоту медаль завоювали! Слава Україні!
Пробки разные бывают и звенят почти по всей шкале. А рыжик КР звенит как и фольга от сигарет на Терке, вот и думай, копать или нет......
На термінаторі фольга та дріт люмінявий звучать з похрипуванням… ланцюжок жовтий теж))) отож копаю все підозріле))
Сам не копал, пока не увидел... был шок.. минут 20 стоял сравнивал сигналы... оно даже в чернину может лезть... Наки по скифам от чернины до фольги...
Думаю, мене підвела відсутність рижика КР. Бо каблучки та товсті золоті ланцюжки я своєму давав "понюхати" дзвенить стабільно 12-18 ВДІ. А от золотника в мене не було. Думаєте, треба сходити з МД в музей, та пропросити монеток покористуватися на місці? Чи там теж одні китайські копії?