приїхав з поля, шукав обручку, котру вчора один хлоп згубив, коли череду пас…не знайшов, та й взагалі там вибито все. Місце для ЧК підходить. З хабаря тіко 2 коп 1930, та залишки губної гармошки
на відпочинок поїхав, у відпустку. вітаю панство. вівторок, прокрапав маленький дощик, пан Бек знов неподобства постить.
а як на мене то саме ПОДОБСТВА))) якщо Вам не подобається, то не значить, що іншим не сподоба)) Зараз погребу в одне болото, там вчора вночі бачили (спочатку прийнявчи рідини для нічного бачення) отаку техніку:
порядок должєн бить. сьогодні в нас що? все вірно, вівторок! а цицьки в нас за розкладом коли? знов ж таки вірно. у пятницю! та і те худосочне, без цицьок непорозуміння дуже псує настрій мені як митцю. отакоєот. а ви кажете а що до отого ровера то їдіть та шукайте. і поки не знайдете ані додому ані сюди неповертайтесь. всьо.
, не можу прямо зараз — того ровера тільки вночі видно, і тільки після п’ятої стопки, отже чекаємо темряви) А оскільки тут тоталітарна анархія, то коли хочу, тоді і повернуся. зараз переберу-перемию шмурдяк і почну викладати А що-до «без цицьок», то приїжджайте в гості —у нас в селі стільки тих цицьок, що скоро самі схочете на щось менше подивитися))
Добрего дня шановне паньство Вчора трохи поморосило,сьогодни знову те кляте сонечкоТа хоть вже не так спекотно ,+28 . Ото знайшов таку світлину,та хочу спитати у шановних камерадов,що то за вундерваффе у румунів?
судя по фото то бачу газогенератор який круте хрінотень яка виробляє струм.Судя по формі 1-ша світова, танки в проекті, діражаблі і пов. кулі відпадають, тоді тільки телеграф.
Привітався ! А шо то посередині за кулька якась незрозуміла ? Таке як наче вона не природнього походження і туди фотошопом вставлена ...
А як Ви її відрізняєте , прошу пана , чи довіряєте продавцям ? Мій кум продавав колись картоплю в Донецьку ( ше коли там шахтьори не вміли стріляти , а їхні жінки ходили з пузатими гаманцями ) , так він продавав усіляку яку попало бо коли їхав до Донєцька то по селам зкуповував всю вряд . Потім в місті переодягався в брудний одяг і виглядав як справжній селюк-сумчанин , картопелька презентувалась як сумська "сінєглазка" а на питання вибагливих домогосподинь чому вона вся різна на колір та калібр - відповідав шо та що дрібніша вирощувалась без хімікатів та добрив , отже її рано зжерли колоради бо не обробляли отрутою , то всьо для себе та для діток вирощувалось аби не труїтись , врожай видався суперовий і у діток тепер зайва картопля , от і привіз аби ще було діткам за що молочка купувати бо корівка захворіла та здохла а теличка ще не доїться ... Потім вся картопля що попадалась за найдешевше в селах полтавщини та сумщини завантажувалась в "рафіка" й отримувала назву "сінєглазка" на шляху до Доньєцька .
у мене термінатор-тріо. тестове кільце бачить на глибині 20 см., мідні каблучки КР в лісі теж непогано напікує
Слєдом за Нєзнайкой іде Сінєглазка. Під очима в неї бланжі. Сама вона п’яна, раскована, смердюча і нікому, крім Незнайки не нужна. Сінєглазка. Здраствуйтє, рєбята, я вам по***ться принєсла! )М(
То так,перша світова,світлина зроблена біля Мерешешть,напередодні славетної битви.https://ro.wikipedia.org/wiki/Bătălia_de_la_Mărășești