Хай Панству! Вчора перед свято*м поїхали ми... Такого швидкого "сігнала" давненько не бачів. Вийшли на поле тільки-но та через 20 метрів у Пана Х. сігнал. Далі хфото. ЗІ: Це був один сігнал на всіх трьох. Усім Бажаю!!!
всіх з вечором! нарешті цей день закінчуеться - одним словом понеділок щоб його у дупу дятли цілували)) стіко волокити і без толку , одне радує, зернятка припер 400кг за копійки))) 1:1)))) мо напишемо листа ПЁдеру Пористому щоб понеділок геть викреслити, а замість поставимо ще одну п,ятницю!
Вітаю панство. Тільки припхався недавно з городу. Цілий день коп. Картоплі. Нехай, знайдемо час і на все інше.
А скільки закопували навесні в землю ? Тобто який "вихлоп" ? Мої отримали один до трьох , тобто 45 цеберок накопали замість 15 закопаних . А у Вас 60 мішків то є 300 (триста!!!) цеберок ... гарний врожай і тепер можна зимувати й не перейматись проблемами з харчуванням особового складу сім'ї .
Шось якось дивно золото пооблазило . Вірніше не золото , а позолота . То мать варварський новодел ауреса . Чи то фото такі ?
Я не заривав, лиш відкопую. Бо в гостях, фактично. Тож подробиці мені невідомі. Зате матиму моральне право взимку кинути до багажника мішок, та і поїхати собі.
я тут сама чесна людина. і якби я хтів усе сам захапати як ви ото кажете то не відписувався б зараз тут, а з усіх ніг біг би до тих каменів з лопатою.але я замість того сиджу собі в своєму кріслі, сьорбаю чайок та відписують тут та мало того. ще і попереджаю про велике колдунство та небезпеку. отакоєот. а ви кажете