Вітаю. Зі святом, камради. Сьогодні шарахався по полях-лісах цілий день. Перевіряв місця, і їздив на відоме місце черняхівського поселення. На жаль - один шмурд. Схоже, дід на мене сьогодні образився. Та нехай, результат буде. Тим більше, що я пустив у пошук за "горищними" девайсами шукачів вогняної води. Вони точно знайдуть. З.І. Інтернет тут не дуже, тож фото будуть потім.
Встречаются два старых друга. - О сколько лет, сколько зим! - Как ты, давно не виделись, женился али нет? - О, да! - Жена-то наверное красавица? - Да не страшная как моя жизнь! - Hу это ничего, зато наверно в постели хороша? - Да какой там, бревно-бревном! - Да ладно, зато готовит видать отпадно? - Hифига, я к матери хожу обедать... - Hу ты дал, нахрен тогда на ней женился? - Видишь ли, у нее ТАКИЕ ГЛИСТЫ! А-а-а... ты не поймешь, ты ж не рыбак...
Доброго вечора шановні.сьогодні випробовував нового Вератора.Поселення вже давно *вилизане*.2 пуги-гирьки.пуга олово.медальйон-сердечко в бронзі.3 коп 194...року.і 5 копійок 1783 року.в ччудовому стані.Вератор рулить.
Так.корпус від 4-го.Замовляв 9 кГц катуху моно.бо колись купив в него ДД катуху.То як на мене.гівно рідкісне.На старому Вераторі катуха 18 см.на цьому еліптична.але моно.
Доброго ранку, кнопкодави))) Вже 55 сотень сторінок накльопали, а танка так і не розкопали. У мене тут є інфа про Пе-2 в болоті…ніхто на Ірдинь не збирається? PS: танка таки знайшли https://reibert.info/threads/naxodk...m-foto-obsuzhdaem.13242/page-612#post-8689328
В7 доброго ранку ! На дворі знов почалась спека, але треба працювати, бо в мене все по пляну _))) Ранкова кава ...