пане Oprishok, тут ще пару груп вспливло , але пароль в них " Почім сьогодні сємки біля синагого ", " 7.40", " паляниця", то якось потрібно шифровку в схроні " вікну " залишити, щоб другим маршрутом повів з 3-ю таксою.
нажаль, увесь радпром то едине копіювання чогось справді гарного тожбо, все "вітчізняне" знаряддя то марна трата грошів краще трохи докопити та узяти якогось потриманого італопневмата, а ліпше зелінку то, може щось прийде безкоштовно, от наприклад, мені дісталося двойко сиксаб ассо з різницею в пару років _))))))))) камера то теж добре, особливо коли морський прозрак так і бачу, як ви знімаєте сімку жигульку, а звіттіля вам машуть залишки водія _)))))))
Та було діло, пливу нікого не трогаю гульк а там протівовіс тракторний (ну думаю метал) подьоргав дивлюсь проволка люминь в гору а там куль висить, думав кулеса запаковані від жигульки тільки як побачив що стирчить нога з куля то до мене дійшло що то за (кулеса) п'ята ціла а від п'яти до коліна раки попрацювали. Три тижні ввижалось плавати не міг.
Заходять МЧС-сівці до чоловіка, й кажуть: Доброго дня, в нас для вас дві новини, погана й гарна, й невелике прохання, з якої новини починати ? Ну, давайте з поганої.- відповіда чоловік. -Ми знайшли вашу дружину, вона втопилась. Чоловік здивовано. -А, яка ж тоді гарна може бути ? - Ми на ній зібралм три відра раків !!!!!! А, яке прохання ? Можна, ми , ще раз її вкинем ?
В7 доброго ранку !!! Вчора палямав стіну під проєм 2 метри, все добре, але стіна завтовшки 0,5 м, тому палямав тіко половину, перегрівся перф, далі буде ... На дворі свіжо та в хаті теж, бо тепер через дірку пан Вітер гуляє _)))) Ранкова кава ...
так, вона вітчізняна, але тільки по розробці далі ту схему береш в тирнеті та тобиш усе на станку, бажано з чпу тобто, її серія в ссрі не шла, як рпс/рпо, але зараз можна придбати серійну гарну річ, бо зроблена в умовах ринкової кономіки, а не на "оті-бись" гідро то добре, бо вишче кпд, але не бачів жодного вполювальника, який би не іб-ся з тією манжетою отже, краще для ріки, аніж "зелінка" я не бачів, бо то є підводний неламучій акм ...
то був "турист", якому такса несподобалась гурман, сало їсте, мясо, а може хряк тож любитель свіжинини.
Доброго ранку! Вітаю із Медовим Спасом. Пийте каву з медом — від цього дурні думки зникають))) Хто сьогодні на збір трав? Для пана @Бек — нове вікно в очереті на Дунаї. Пароль «Золотий телець», відгук «Бранзулетка», засіб від комарів за окремі грубі гроші
Доброго ранку та всім гарного настрою, давненько сюди не заходив. Бачу що тут нічогесєнько не змінилось.
Вітаю зі святами Медового Спаса і днем будівельника - будьте здорові ! На вулиці сонячно , вітряно і комфортна тепература геть без спеки . Ото я сьогодні наїздився по тих полях , кругом як не соя то кукурудза та соняшник . На дискованих полях або геть ніц нічого , або якісь "безимянниє висоти" із сигналів осколки та міні пояски від снарядів , а манеТТо мать скінчилися .
Ото і я думаю шо манеТТо поки ростуть , врожай буде аж весною . Та куди мені з вами , мені он завтра на роботу