тож вітаемо з гарною новиною! нехай радує та здоровим зроста! доброго ранку! на вулиці колотун, це зрада))) як так? учора в труселях розсікав по маєтку а сьо бже тре теплу кофту начепити)))
то Topaz81 в кар'єрі риба мала, а от ріка то інша справа в нас Дніпро позеленів, чекаемо на осінь що там за ружо ? рпп, рпс ? щож ви так випалюїтесь зі своїю сусідкою ??? _)))
А кажуть шо пияцтво за кермом то є біч тіко українських водіїв ... Та й штраффен тепер їх не лякают ...
Шалом шабат, Ірушалайм і Бандерштадт! Традиційно, музичка. Сьогодні весела і привильна, бо я збираюся... Пароль має бути: "Почім сьогодні сємки біля синагого"? Відповідь: "По 7.40". Тьху на тебе. Ніколи зоофілів не постив. Нехай росте здоровий, на радість батькам та діду.
хочу теж собі такий столик)) є випивона та закусню де покласти, та око радіє, та ручки з пензликами є куди встромити)))
В районі с. Лядова відкрив новий перехід, для відволікання уваги прикордонників організовано фестиваль навкого монастиря)) вікно:
таке! а хто волохатих бабів постить постійно? отож бо і воно що ти. вітаю панство. прохолодно та похмуро. шабат.
пане @руслан100 в мене до вас питанячко є. ви ж ото колись казали що до кіцману їздили? так от там повинні бути руїни якогось маєтку. так чи не лазили ви по тіх руїнах і якщо не лазили то чому? місце повинно бути перспективним. отакоєот. а ви кажете
Шалом із шабатом вас ! Їздив на коп , поле переорали , я вже аж зрадів , але знайшов всього два гудзика і дві манеТТо . Мать вже поле сказало хватіть , приходь наступного року .
я щойно повернувся, непоганий гешефт зрубив сьо))) і шекелів і арматурою і дровами розжився)) завтра ще поїду потрясу заброшену хату і все навкруги))) та й покопаю там же))) село старюче ))
Ружо наче рпс, попередній власник 15 років не пользував. Хочу гідрик придбати бо в плечах вкручує і камеру щоб знімати під водою. В кар'єрі був виловив сімку жигульку то на метал здав а ще воза гарбу на різиновом ходу.
тут яке діло! хата та сам маєточок з городом до річки мого друга, вони її будуть продавати, а село ще хто зна яких часів, я туди вперше приїхав весною, тіко за двір на город виходжу і очима нахожу пуговку царську, потім мд і пішли моннето, але часу мало було , тіко туди і до двору обратно і поїхали, а сьо і завтра будемо довго, повипулюю всі дерева, весь мет.брухт позбираємо і з мд похожу! сьо за 2 години там, завантажили авто та причеп так що на пузі повзли))) можливо завтра Газельку прийдется брати. авикажите! пс: а ще є бонус, сусідский маєток теж запокинут я і там завтра все підчищу та пориюся)))