Шо вы издеваетесь над Кансерватором??? Гаяваспитаю???! Как вам нестыдно?! Может человека в детстве холодильник покусал .
Ото я дивився якесь інтерв"ю митця . То там він розповідав що має дачу на Полтавщині і про своїх сусідів рибалок . Так ті рибалки йому казали : " якшо бобер пройде зубами по нозі то доктора вже не нужні " , отакоєавикажете .
це що в нас за збоченці-зоохвіли тут повилазили? вас що усіх пан Алекс покусав. гаявасусіхуважнопитаю
Доброго вечора, шановні. Очце варто було на тиждень поїхати по хабар, а тут вже накнопано — не перечитати все. Доповідаю: був знову на Дністрі від Бакоти до Ямполя. Тірас на місці, хабара майже йок, в доти-дзоти ходу нема. Бачив купу цікавого… до моря не поїхали. ПиСи: у мене знову онук народився ))))) ПиПиСи: п’ятниця - Дівчино, у вас такі гарні груди! - Чоловіче, хочете в писок? - Так, а ту другу буду гладити.
Вітаю товариство. В мене +10, та дощик трішки сіє. А вчора мав заєбісту пригоду - вертався до дому та трішки поспішав бо ми з дружиною мали їхати до наших приятелів на шашлики (я вже чув отой смак у роті). Тож спокійненько іду собі автобанкою із швидкість 170 на годину аж тут праве переднє колесо сказало - вистачить, я вже втомилося - коротше кажучи воно лопнуло. Потім як повернувся до дому то прийняв на грудки 200 грамів - то й руки перестали труситися. Зара чекаю не дзвінок від знаймого та поїду поміняю усі чотири покришки. Одним словом, як тут у Польщі кажуть - якщо не урок(зглаз), то срачка!
Вітаю всіх із сонячним днем! Вночі був ох…нний зорепад… тільки за хмарами його не було видно))) зара трохи світлини поопьтимізую, щоби показати
С утром панове , + 15 вроде , тучи , и похоже на дождь собираеться . Самое время для копа . Всем приятного отдыха !
В7 доброго ранку ! Вчора прийшлося працювати в дві зміни, і сьогодні теж, і так до вівторка, а може й до осені, і коп накрився жіночім органом _((( Так що, руденькі, котрих я підготував, лишаються в мене до наступної п'ятниці _))) Ранкова шаббатна кава ...