Ну звісно шо нє , ну може він фотографував . На фото якась молода особа жіночої статі , а пан Тайфун то мужчина у розквіті сил та ше й дохтор-стоматолог .
Нашо вони там ? Рвати зуби пласкогубцями чи пиляти зуби терпугом і дурень зможе , а от вилікувати то це до стоматолога .
приняв, група пройшла нормально, "косили " під грибників, слідуючу маскувати під прочан, які шукають лікувальний істочнік але заблукали, пароль для "вікна", Букет
от і попрацював, дощака влупила тож можна пожерти, точніше об,єднати пізній обід з ранною вечерею))) та полежать! а там буде видко)))
Знахідок непотрібно, щоб незасвітити та % пану К, невідсьогувать питаю чи дійсно вератор такий класнючий, бо якщо да то мабуть і вас на Ірдинь незапрошу, все викопаєте, а воно мені нада. краще пана А. запрошу з кумпанієєю, воно то війну копають, мені більш манЕток залишиться з топориками.
С вечером панове , дождь у нас и холодрыга . Всем приятного отдыха с пьятничкой ! Пойду проверю холодильник , как работает и стоит
А мене запросите,і тілько одну монєточку копну,ну мо дві,ну три-пять і ще кілька,ну діло хозяйське як копати то вже копати
Пане Опришку! я так розумію що ви водите групи по горах. А якщо це не таємниця - то: 1. по яких місцях, 2. восени теж? 3. можна пристроїтись десь недалечко від тих чудових краєвидів що на фото? Зараз шукаю місце для кожнорічного тижневого відпочинку з дружиною.
Ще запитання! По який деревині виконують різьбу справжні гуцули ? Маю годинника з боєм, ще радянських часів, але шафка фанерна, коротше - бридка. Спало на думку довгими зимовими вечорами зробити щось путяще.
Ви дивіться,тут є ділер через якого набираються групи для подорожі по Карпатах та і походеньок за кордон,фамільнічати не буду він сам на Вас вийде,це не К.