звичайно нормально, доказуй потім слудаку шо так з заводу було ви то знаєте що ммг, а в слідчих, предмет схожий на гранату.
так мене вже знають))) ровно вже як рік тому, зустічав непрощених паскуд))) так вони як раз усі гранати позабирали - ну діти, ей богу))) ворошіловський кіло, 2 ф-ки, ганс яйко ))) а згодом, кажуть так вони не робочі)))), губи понадували, ну прям як діти)))) кажу, приходьте я вам конхвет дам, кожному по "петушку"))))
Доброго дня Гранати то буде трохи лишку,а обробили переворювачем гиржі наприклад є таке в народі називають дракоша,перед гарантуванням??
ні, ще. хоча практика показує що їржуй та грунтуй а через деякий час все ржаве. толі фарби гівно толі сучасний метал гівно.
Метал гидота ще та,зазвичай обробляється дракошою два рази,воно стає сіро-чорне,потім грунт,потім фарба два рази і тоді стоїть роками.
вже мазюкаю, молюся щоб таксикомани не пронюхали, бо буде у мене тут своя стіна "плачу", доки не висохне)))
бо вода прісна то вже бізнеса... потроху людство підсаджують на те що воду тре купувати, потім будемо радіти! а пан збагнув, що дощік сцикає , по даху тече прям у діжечку а звідци у сарайку а там стоять бутлі і розливає, а в паркані зробив шухлядку та почипив банера ( ПИТНА кашерна водичка) та робить собі грубі шекелі)) авикажите
Дякую о найдобрєйшій !!!!!!!!! Та куди там , он анальний отвір вправляє , бо мать черезчур розвальцьований , та й морда лисяча .
тю на тебе. ти хоч якось розділяй кому ти пишеш. мені ото воно треба з ранку розбирати кому ти відповідаєш. гаявасуважнопитаю. отож бо що нетреба. наперед будь більш уважнишим щоб люди, тобто я, довбешку собі не ломали розбираючи кому ти відповів. отакоєот
Ой , яка прикрість вийшла , аж невдобно так получилося . Вибач сусіде , я не хтів тобі такого писати . І відредагувати вже пізно . Чогось ота фотка пана Тайфуна не вставилася , мать із-за того шо така похабна .
Вітаю конкурена, як прозрак ??? Якщо присвітити ліхтариком, то буде видко гарно вхожену "лужайку" та все , що йде в комплекті до неї, але пане Алекс не вподобає те діло, тому нам туй не дозволяє дивитися, а сам коли дивиться, то заплющує очі _)))))