С вечером панове , + 26 было похоже но душно до одури . Так что пойду отлежусь и проверю холодильник и может попустит .
Слава Йсу всьому чесному ясновельможному блудньокопарському паньству! В нас після спеки, сьогодні небо затягнуло і сипав дрібний, майже осінній дощ. Зранку вийшов у футболці, і поки дойшов до арбайтена, то змерз як зюзік і тіло вкрилось пупиришками як в обскубаного гусака ))) Перепрошую що майже місяць не заходив. Як ви тут, не сильно бешкетуєте? Прєдводітєль на рахунок % не свірєпствує?
Завтра на коп, вибірать картошку . В нас в місті все тихо, автопарка майже нема, власник програв в карти , добре хоч всю техніку і буділі без людей, отакоєот. миряни сьогодні пішки пішли по домам 11 км.Короче все в хаосі, мабуть таки шось буде.
тссс, непали кантору, хтож під машину напоремонтувать полізе, скоріш в машину напоговорить і на флейті пограть профіль знайшов?
танк ще в землі, возимо ліс, але ресори слабуваті, ще траверсу потрібно щоб тельфер тягать по неї, потрібнож якось його до купи потім скласти.
Та пам'ятаю я за Ваші ресори. Мені стидно, що Вам їх ще не відправив. Лежать в кутку склада пилюкою припадають, і кожен раз переступачи зашпортнююсь об них Давайте в приват реквізити НП куди і на кого відправляти
Всі в Гадесу! http://newsyou.info/vozle-odessy-sdelali-neveroyatnuyu-naxodku-vremen-aleksandra-makedonskogo
САЛОм алєйкум шановні!!! Вирішив вас побалувати на ніч. Пропоную вашій увазі "Марлєзон" від моєї сестри, бо я ще у відрядженні. Поїхали
яка красотіщщще! наче не з нашої планети, а це все поруч! як я туди мрію попасти! дякую пане за чудові світлини!