так чого ж не відправити наложом і все! продав і радій??? бо не тут то було, кізяк йому назад відправлять! я всі свої прилади купував тут! Фишер Ф2, потім Ф2 с нелом-другу, потім Ф4 з нелом, глубіника Ждемини - все по наложке, + обговорював + день на пробу, в бойових умовах - все працює, рапортую прям з місця випробуваннь! і всі раді і при свойому! а тут йому не то і не сьо..... жулик одним словом))
Я теж брав,але зо пару разив и видправляв назад.Останний раз катушку на Фишер хтив взяти,два рази дзвонив,питав,а барига видправив из видирваним ущильненням на дроти-не герметичну,всю мокру и грязну и потим ще вимагав гроши за пересил-типу я занадтто вимогливий.Коротше никому неможно вирити,даже соби-Бо хтив писнути,пернув.Хтив пернути-усрався.
Та той про кого ви думаєте нароботу не ходить . Він спить дома , а йому гроші носять та ше й просять щоб прийняв . Ото він так скривиться і каже : ну добре , добре кладіть свої гроші отуди у скриню , отакоєавикажете . Клім Моісєйович Кац і О. - Не вєрю ! Нє вєрю !
В7 доброго ранку ! Вчора почав вкладати ту "вагінку" (с), продуктивність не дуже, до 3-х пачок за день (разом з обрештовкою). Тожбо, тепер буду просинатися раненько та косити під дятла сусіду на радість _))))) Ранкова кава ...
вітаю всіх порядних і чемних дядьків! вчора під вечор як закрутило здійнялося таке, думав і домівку знесе, а потім сцикнуло 5 хвилин і усе))) іду паркана доварювати, добре коли робиш таке з нуля, можна на кожному пролеті наварювати гарнесенький, виносний кронштейн і так по всій длині паркану, щоб "заблукалих" потім гарнесенько вивішувати у рядочОк, та не шукати свободних гилок))) щоб висіли та вітерець їм мізки продував ))) всім гарного дня! будьмо!
Це ж тре таке паскудство викласти . І чим вона тії гурки солить , поцькою ? А потім для аромату ше потре гурком під пахвами і у банку .
та паре курва мать так що і дихати важко((( щось круте але що з того буде невідомо. вчора оно нагнало хмар, погремвло, дощі пішов але незабаром скінчився. отакоєот