Доброго вечора! У нас і гримить і гуде-рясний дощик іде , пінтература понизилася до +20 . Продовжую топтати відпустку, будматеріали ще не скінчились.
Я на вас пане подам до суду . Ото я з вами забалакався , та ше й бухгальтерші сидять , до ладу папери приводять бо перевірка їде , і не чухаються . І перепрацював понад норму аж 7хв - леть заспокоївся поки йшов до дому від такого неподобства . Гляньте на час моєї відповіді 16,04 , а поки вимкнувся комп то було 16,07 . І ніхто мені ті 7хв не оплатить .
Може отой обшук не минув без биди?Хоча казацьку кассу Полуботька он Касий десь сховав,мабудь вин наступний.
щоб тим іщейкам сранним патички вузликами позав,язувались! паразити нашого суспільства! жруть сруть і ніхера не роблять, паскуди! як я їх ненавиджу.... їх тре на гиляки першими ніж депутатів вивішувати.
знижка? безкоштовно? подарує? пан% такими проф термінами не користуеться))) нонсенс я би назвав))) де пан а де подарує?
І не тільки зима - ще є скільки всякого лайна шо інколи дійсно хочеться не повертатись ... Але ж таки в нас краще бо тут ми ВДОМА . А як уявлю собі шо треба буде жити в малесенькій кімнаті можливо навіть без кухні та харчуватись виключно погодинно а решту часу або працювати шоби заробити купу тих єврів чи фунтів , або просто спати після роботи шоби після вихідних знову йти на те саме місце роботи з автоматами з пепсі та бургерами і саме головне шо навкруги все всім до сраки бо вони тебе не розуміють хай би як ти не намагався зрозуміти їх бо ти там чужий ... То так стає себе шкода шо хочеться знову жити в Україні на мінімальну пенсію та невеликі заощадження чи разові заробітки від колишнього бізнесу , коли хочеш лягати спати та так само довільно прокидатись , коли хочеш організувати собі маленьке свято - запросиш стару подругу та колишню сусідку та матимеш чарівний секс до самого ранку з невибагливою , гарною , розумною , цицькатою жінкою , коли є натхнення набити сусідському зятю-алкоголіку пику знаючи шо за це максимум буде штраф 51 гривня та подяка від сусідки , провідати село та родичів , послухати як вони плякають шо їм тєжко та як вони бояться купити машину аби не скасували субсидію , зрештою коли захочеш навіть вночі чи зимою поїхати до мами та просто посидіти коло неї поряд і нічого не казати бо вона розуміє все навіть на відстані , чи коли зовсім стане погано - поїхати в містечко на кладовище до батька та розповісти йому все що думаєш чи хочеш аби так було , знаючи шо він нічого не заперечить ... То є Батьківщина , друже , наша Батьківщина котру треба ще й любити та , курва , захищати бо ми всі тут укрожидогрекомусліморосійськотабезлічщеякі громадяни цієї країни . Якось так , а ви кажете ...
Я б прикупив фортуну, але від Бомбера і Андрейки, ще оце Крота хм попробувати хочу, кажуть що майнлаба 705 рве що тузік грєлку
наложка і діло в шляпі! і нема питаннь! тіко не по іхньому, то ті відразу міняються в розмові як ххамелеони, стають різкими як поносина та грубиянять бо то іх рідна мова, тре злодючку потролити, послідкую )))
як я тіко шо загиржав, аж павуки поховались! то я їм підкинув дровішек! як прочитав про " наложкой відсилай жулик" чуть не вмер від сміху)) жулик повинен сидіти в турьмі)))
два епічні довбні. один хоче продати чи просто грошів зрубати а інший матюкаючи продавця требує щоб продав саме йому. якби на мене так наїхали то я б ліпше б взагалі не продавав ніж продав такому покупцеві