На церкву не актуально.Регулярно двохденний заробиток перараховиваю Украинський армии.У зони АТО з десяток друзив,а у церкви крим Иисуса некого не знаю та крим нього некому не вирю.
а що си стало? чи хабар не попер чи часу на коп через свята невистача? якщо хабар не пре то тке, то житє. іншим разом попре, та так що і лантуха не вистаче щоб до хати дотягнути.
А вы що у бАтЮжки записалыся?Бо я про церкву писав.Чи збыраэте своэ Посольство Боже?А вообще э гарный анегдот на цю тему-Куме вы шо мени не вирете?Та я никому не вирю.-А соби?-Тай соби невирю,бо хотив пыснуты,пернув.Хотив пернуты-обисрався,ну и як вирыты?
та воно то можна і свою церкву засновати та бути помазаником божим на землі але мабуть не потягну. помічники треба.
Вітаю. Бачу в темі весело, аж страшно заходити, бо жінка одним оком підглядає, що я дивлюся. Руслан згадав про австрійців, то згадав, що мучить мене одна проблема - не можу знайти фото М95 (довгої не карабіна) з боковим приливом під штик. Може хтось підкаже?
По Жуку схоже на 1-4, по першому фото - на снайперку. Але скільки шукаю такого фото окремо не знаходжу.
Вообще история М95 очень интересна.Создавался он под утилитарный патрон с дымным порохом.Познее был принят патрон с бездымным порохом калибра 8мм.Промышленность перешла на выпуск нового боепропаса и оружия к нему.Устаревшие винтовки решили переделать-заменили ствол.прицелиную планку,затвор.Но навый патрон получился намного мощьнее старого,а в старой модели при выстреле затвор удерживала одна закраина(в новых-две)Поэтому закраина быстро стиралась,что приводило к поломке оружия.Винтовки заменили и складировали,но война дала винтовкам старого образца вторую жизнь,в связи с нехваткой извлекли со складов даже Верндли.
Будьте уважним.Бокове криплення штика-у перший гвинтивки,у 1-4 ныжне.Якшо придивитесь видко бобышку для салазок знызу.А снайпнрка,така сама як гвинтивка перд нею тильки убран штырек з шариком,який слугував для складання гвинтивок в козлы,ну и додана оптика.
Може я неправильно сформулював питання. Мені потрібна модель де штирьок з шариком не знизу, а зліва. Придивіться до снайперки - там здається проглядається шарик саме зліва?
Ни знизу.Я зрозумив чому ви не можете знайти фото МАНН з крипленням штыка злива.Тому що штык злива крипывся у 86Mann01,а не у М95.У переробленному . Винтовка М.1888/90 - под патрон 8 мм с бездымным порохом.
якщо мова зайшла про манліхери то може в когось є креслення дерева на м95 голанця? ос подивіться. таке? http://ww1.milua.org/manlicher1885_6.htm
ви мене не зрозуміли. світлини то м85 як шукав дядько Борсук. а я питаю за м95 голандського зразку. чи нема креслень дерева на нього. я просто обєднав своє запитання та відповідь на запитання про манліхер з боковим кріпленням багнета.
Таких? У мене нема,але их на Виолитях продают http://forum.violity.com/viewtopic.php?t=844273&sid=7fae1e25623f046aaf192838ec590f3a
Але криплення штиеу у циэи модели нема взагали.Та для снайперки вин и не потрибен.Гвинтивки пристрилюються с пристибнутим штиком,вси крим снайперок.
це на звичайну гвинтівку м95 а мені треба на голандський карабін м95. там трохи інше все. ось м95 голандська модель.