В7 доброго ранку! Знов були на риболовлі, вода тиха, тепло та ще копачів зустріли на пляжику, по рибі сумно, тому що не четвер _))) Ранков кава ...
Оце від нічого робити на роботі сидів і перечитав знову тему про "Шумерський рубчік" https://reibert.info/threads/sho-za-rubchik.200729/ То в мене склалося враження що Алексей 1986 і former це одна і та людина . Дуже схожий стиль написання починаючи з середини теми про рубчік і отої теми про характерників . Ну і мимо цього теж не міг пройти , треба цей скрін вислати в фсб , най візьмуть кеснера за сраку . Як паразіт пише солов"їною .
вітаю панство. ранок, середа, комфорт. кісніра взагалі повісити треба. як візьмемо мацкву то кісніра разом з гірькіндом на одному ліхтарі тре вішати. курва він кацапська.
взагалі то отой пришелепкуватий більш писмений ніж альйоша. хоча біс їх там розбере тих пришелепкуватих
Так пройшло майже 4 роки поки той пришелепкуватий тут з"явився , а Альйоша зник . Люди із роками можуть вдосконалюватися і покращувати свої таланти , та й хвороби прогресують якщо їх не лікувати .
як то де був? я тут постійно був. не відписувався просто та і все, але дивився щоб порядок бил а нє то шо січас
а ми той, дуже чемно себе вели))) за це поощрітельні конхфети будуть, мо чукуладні? так американські грублики мають специфічний запах) тре невеличку псарню заводити та дресерувати, тоді і мо в олігархи записуватись)))
Можуть перетрубуити , а можуть і ні . От візьме хтось каналізаційну пхв трубу 100 напхає даларами , заглушками два боки заткне і закопає . Миші не доберуться і ніяким приладом не знайдеш - хібашо щуп якшо знаєш де щупати .
Прийде осінь то і пан Вітер з"явиться і навіть АртБорсук ( вже скучив за ним ) почне писати оповіді про нічний коп і чупакабру .
От якби в мене було кіки тих даларів , то я б вже давно чкурнув у В"єтнам чи Тайланд . Купив би собі там будинок і спокійно собі байдикував на пляжі , а не ото ходжу на роботу і живу в країні в якій є зима .
так у в,єтнамі або мужебабскому тайланді нема сала, шож то виходить, тре буде комах та всяких хробаків та слимаків жерти?
Зате там тепло , а якшо гроші є ( 100тисяч даларів ) то сало і у арбів чи жидів можна купити , не те шо в Тайланді чи В"єтнамі . Он тітка жиє в Ізраїлі то каже що там сало продають і продають якісь цікаві люди араби-христіянє .
та годі, жидва так наторгує що отих 100т як корова язиком )))) жидів тре тіко у лоьсі тримати))) бо як волю почують лишенька не оберешся! тре краще десь у непримітному місці та поруч з ненькою, тобто у болгарів осісти, рибалити, їсти кальцій та фосфор, двох або трьох бабів років по 25 тримати, та й годі..
Тут головне тренування і все буде добре . Я он пам"ятаю як у 2009 я покинув торгувати на базарі і пішов працювати економістом в ЖКХ . То спочатку я не знав чим себе зайняти на робочому місці , інету тоді на роботі ше не було . Я замикав двері у кабінет , влягався на ряд стілців і тупо спав . Тіко навіть у спанні на робочому місці треба сноровка , закалка і треніровка . Бо якшо спиш на боку то буде пом"ята пика і коли там чи начальство викликає чи якесь стерво припхалося і гупає в двері то по пиці видко шо спав , а от коли спиш на спині то все добре , бо пика не пом"ята , хутко спохватився і вже можеш виконувати свої посадові обов"язки . А от як провели інтернет то я вже собі і кіна дивився чи в курилці писав всіляку похобень , і робочі дні почали проходити веселіше . Зараз я собі спокійно можу цілий день нічого не робити , а тіко робити вигляд що я чимось зайнятий . Буває що до кінця дня навіть втомлююся від такої "роботи" .
А я от тільки вчусь нічого не робити щоб не втомились,тілька зараза нету халявного нема,але зарплату підняли на трохи більш чим півтисячі напевно на три джі
Знав я одного персонажа , він працював заступником у райраді то в нього був кабінет двокімнатний і у 2 кімнаті був диван . То він приходив на роботу застиляв постіль , замикався і спокійно собі спав коко йому хтілося , але не довше ніж до 17,00.
до речі про дивани, я теж сповзаю з дивана, та піду паркана варити далі, наче пекло спадає щоб його у дупу жаби цілували))) до вечора!