Так,на ній....Принаймі в мене з рідною катушкою,а Тайгер їх кидае повністью в чорний,якщо вони не зверху лежать(((
Нє , не правда ! Кожного разу коли куми привозили молоко чи шось інше на гостинець мому таткові - він обов'язково передавав від мого імені дебелий пакунок найкращих порошенківських солодощів . У нас в метроашанах є такі відділи де можна брати всякого по жменьці і самому зважувати та ліпити цінники , так у батька завжди були "споряджені" пакунки асорті чоколядного , доречі частенько такі мішечки дід відправляв і дорослішим діткам в колишній сектор "С" .
Ну на рахунок татка я и не сумнивабсь-памьятаю його розповидь про дачу та ракови шийки.Вичний йому спокий.А ви багато цукерок пораздавали?
теж не бачу але на днях привітав його з ДН , і тиша. пісав якось що нова робота та по горлянку занятий
а оце в яблучко, ща житте таке, тре сало на зиму відрощувати, як люблю казати: Дощ іде а ми скердуем)))
всим гарного дня,у нас ясно ни хмаринки,хоча барометр упав.Буду збиратись на роботу.Не журиться,скоро пьятниця!