там і шукати непотрібно, від красної корчми, верх з 800 м. мене можете нечекати, в мене експедиція на Ірдинь, з Чуїхи і аж до самого Дніпра, з заходом та ночовкою на стоянці скіфів, отакоєот., одне огорчає, так цей вовкопес на болотах, живучий гад, я даже здогадуюсь хто його там залишив років так з 4 назад.
консерватор купуй мнєсо молюсків , будеш зупу варити https://reibert.info/threads/okamenelye-molljuski-zheltye-kamni-i-kusok-dereva.802453/#post-8668184
усіх добродіїв з вечором! нарешті арбайт завершився! сьо молодість згадав))) заїхали на карьер по щебень, запізнились, до кучи стали о 15-30, а у 16-00 карьерка зачиняеться)) стали газеллю дупою до кучи, напарник заліз у кузов та тримав лантухи а я кидав лопатою, накидав 22 лантухи, дивлюсь на времьячко а вже 15-55, ми на віса а я до каси, в ітозі за 25 хвилин накидав 1300кг ))) при своїй то вазі 58-60кг ( як не сходив з ранку))) авикажите)) пс: зато дуже вигідно: 1 тона фракції 5-20 коштує аж 170 грубликів, а отсіва загрібав 2 неділі назад за 65 грубликів тона))) так с переляку накидали 1800кг.
а ще вирахував нового вида гешефта , а саме, тулиш на карьерку с 2 бочками води, по приїзду тре заїзджати на віса а потім по теріторії їздиш та вибіраешь любу кучу того шо треба, ну а потім поки вантажиш водичку зливаешь ..... і ще раз на віса і по коробці та до дому! а вдома фасуеш добро по лантухам та продаешь по 25 грн за лантух )))) ( такі ціни у нас у буд.генделях))) отакоет, в наступний разок так і зроблю)))
Доброго вечора всім,хочу добавити що тоненькі мідні хрестики якраз і кидае із чорного в цвітне і навпаки.
Навмисне аби не копати колодязів не копали глибше ніж десять-п'ятнадцять см , правда одна залізяка тільки почалась з такої глибини а закінчилась аж на пів-метра та й копати чи розгортати землю починали лише тоді коли разів десять лунав стійкий однотонний сигнал . Кружляли навколо старезного покинутого саду , казав один дядько шо там ще до голоду 33-го було заможнє село . Але по знахідкам там мабуть була кузня в кожній хаті .
Дякую за запрошення ! Купив для похресника подарунок бо вже років з три нічого гарного не дарував . Спочатку віддав йому свої не ношені камуфлірени , а коли кума стала мене звинувачувати в тому шо я сам контужений на всю голову та й дитину готую до війни - не втерпів та й вирішив зробити з хлопця пошуківця-копарика тим більше шо то йому подобається . Коли вчителька запитала в нього ще в молодших класах ким він хоче стати коли виросте - то він відповів шо буде археологом ( полюбляв малий усілякі старовинні залізяки та складав зі знайдених черепків глечики та полумиски , їздив лісапеткою по скіфських могилах та все допитувався як то вони насипані та нашо ) . Та й заробив він на такий подарунок бо майже два тижні працював на розкопках покинутої тракторної бригади а гроші віддав мамі на вугілля . Сам я не збираюсь пов'язувати з МДхами своє життя , але то таки дійсно мегацікаво та захопливо .
я шось теж став жерти і об 21, і 00, і в 3 ночи ))) останній час не спится по ночам))) а у такий "темний" час дуже зручно та єкономно жерти - ніхто не побаче та ділитися не тре)))
поки я туди наскладаю, то пан вже піде на заслужений відпочинок, та багатсько вже брати не буде, бо то зайве.