вітаю панство. тобі сусіде невгоди. постійно тобі щось заважає, щось не те, то погода, то відстань, то прибор. розсип вже у хаті монетки накрий їх дерушками та і шукай у комфортних умовах. рівно, близько, не дує та не капає. оно пан Кундлер пішов ціпок поломив, залізячча нашукав та і задоволений від самого процесу, а ти постійно бухтиш гірше за стару бабу.
Вітаю пана-конкурента з гарним придбанням !!! Якщо буде бажання разом покопати, пишіть, дзвоніть, коротше, маякуйте та зїздимо кудись ...
Вітаю. Добурмотиться, що плюну на все, приїду, і винесу на тому полі все на два штика вниз. Знатиме тоді.
Доброго дня Допомога потрібна,хоча на тому полі і не мій профіль але накопати мідяків та совдепії теж мона
Добре. Консерватору не говоримо, виїзд буде "тимурівський", у порядку шефської допомоги. А тому безпроцентний. Також пропоную умовну назву:
А чому позавчора? Бо вчора без зайвої помпи та шуму виїздив ти? "Нє, я нє" (с). Я українець. А коли українець народився.... ти знаєш.
Шо кавою обпікся , чи через хом"ячка зпросоння перечипився , га ? Де я пишу шо мені шось заважає ? Пишу що треба купити піна щоб полегшити пошук . Бо шукати 5хв серед ріллі викопане манеТТо то дурне діло . Ну-ну , приїздіть , та спочатку знайдіть те поле . На картах Шуберта і всіляких інших не позначене , такшо прошу .
Ну все,збираю мішки торби,засоби від комарів,сало, маскхалати,МХТ та Девуса,карти якщо маєте тієї місцини то кидайте в приват трохи з ними попрацю мо ще який черняхи не чепаний трапиться
тому що зря втрачаємо час. ну от най жиди і плячуть , але на підтвердження цього треба сплачувати відсотки
а він не буде шукати, він мене з собою візьме і ти сам усе розповісиш та ще і покажеш. тобі ж набагато дешевше теє вийде. це не погроза. це ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!!!!
Всяко може бути. Що ж, домовилися. На позначені місця я давно не ходжу, там робити нічого. Значить, я поїду в шабат. А в шабат, ти ж знаєш, гроші можна тільки обіцяти, але не платити. Не віриш - запитай у пана Касіо.
Так,попрацював трохи дома,пообідав добре,поговорив трохи тута з вами,намітив місцину де тре викопати все манєТо,а зараз поїду мопедою по полях тре щось хороше копанути
Ой вей ! Ви тіки говорите вже 2 рік , шо мо коли приїду на батьківщину то зателефоную чи напишу і зустрінемося , та все ніяк . Та який генштаб , та ше й совіцький ? Перші згадки про мою місцину це в 1740 році , а манеТТо попадаються 1731 , 1737 , 1739 . Був якийсь хутір , та й зник , шо його навіть Шуберт у 1864 не позначив . Ті манеТТо не коштують вашого дорогоцінного часу пане К . Ну нашо вам та денга ( основна маса знахідок ) по 20грн за монеТТо ?
Ну якшо все так принципово то приїзди . Сходимо на могилку жінки цадика Нахмана , а там і до Гумані вже пів дороги лишиться , бо Новий Рік вже скоро . Відстань від Сонгорода до окремих міст (автошляхами) Київ ~ 234 км Черкаси ~ 109 км Світловодськ ~ 223 км ................................... Умань ~ 142 км Сонгород Олександрія ~ 147 км .................................... Одеса ~ 384 км Миколаїв ~ 251 км Кіровоград ~ 72 км
Гевалт ! Альйоша повернувся , та ше й має купу манеТТо https://reibert.info/threads/mnogo-monet-ochen-mnogo.802369/#post-8667266