Пане Р100 ви серйозно думаєте шо аська їх розділить ? Особисто я сумніваюся . Та й просте правило , що треба копати всі кольорові сигналі ще ніхто не відміняв .
Тож ви вихвалялися шо у вас тэрка тепер,чи коллектори видибрали?То кпить Виратора и копайте все пидряд як дехто.
Читайте уважно . Пан Кундлер спитав за аську , за аську і вели розмову . Терка то терка , там все трохи краще ніж в аськи .
діти виростають і ми згодом знов матимимо проблеми якщо не знищемо усіх їх. от ви як жуків на картоплі кропите то ви ж і отіх червоних теж знищуюєе а не тілько колорадів, бо з червоних виростають колоради. от і тум так само з лічінок кацапа виростає кацап. бо ніхто інший неможе вирости. бо як відомо з хама не буде пана от так і з кацапа чи його лічинки небуде людини. отакоєот. а звірєток шкода бо вони живі істоти і живуть вільно у лісі чи степу. тож і най надалі собі живуть там. а захоче людина сала чи ковбаси то піде до сажа та і відріже ратичку в свиника чи дістане з холодильника ковбасу. отакоєот. а ви кажете
Є , а ви не знали , га ? http://lopata.com.ua/gruntovye_meta...uvBnyfqxxrPnS73lDGeRhNaqe3ohCGq3WnxoCH3Hw_wcB І де ви вичитали за ВДІ , і про терку ? Кунлер питав за аську , то вели розмову теж про аську .
Доброго вечора,динариків не трапилось але викопав дзвоника черняхівського здорового під назвою ботало
Тьфу на вас еще раз.Даже с АСЬКОЙ вы обращаться не умеете.Дескреминируете три квадратика и пробки не копаете.Золото злива лишаэться ,срибло справа.
Копаю я лопатою , а аською колись шукав . І ота дискримінація в аськи до сраки , бо вона все одно реагує на все шо під катушкою , просто мечеться шось пікає , а шо і сама не пойме і оператора до сказу доводить .
В7 доброго ранку !!! Ось я й напрацював собі на завершення будівницького безладу, тобто, вже "кінець" майорить, бо накупив вагінки повний возик _))) До цього завершено операцію "перестінки", на майбутне чекає операція "сходи". битва за "світло" тобто, електрика, та бій за теплу підлогу. Отже, байдикувати ніколи, ковтну кави та иду працювати ...
Вітаю ! На вулиці сонячно і комфортно , свіже повітря , хоча вдень мать буде жарко . То як я писав вище купи собі військову уніформу і не мороч голову . Бо оті самошиви за якістю навряд чи будуть кращі ніж штатна військова форма , а от коштувати будуть дорожче . Ось може тобі підійде 50-4 за 550грн https://reibert.info/threads/kamufljazh-polovij-zsu.801587/
Мої вітання громаді ! Саме так і є - поклали приблизно одинакові вироби в земельку на глибину 5-7 см зламану люмінієву виделку , хлястик від дитячої сандалєтки з мідною пряжечкою , мого срібного хрестика ( попередньо замотав у папірець аби не забруднити та не осквернити ) і хрещеникову золоту каблучку . Думали навчимось дискримінувати та будемо як профі - в результаті тільки матюкались , плювались та мало не загубили обручку бо я ціпком з розсердя довбонув по землі , але потім вже шукали просто візуально і знайшли . Вирішили повчитись на чорних металах - от тоді почався повний армагеддєц бо стало "булькати" майже без перестанку на різні цвяшки , шматки ланцюгів , усілякі незрозумілі витвори старезного ковальського мистецтва ... Назбирали два великих пластмасових ящика десь кіл до ста за пів дня , бляху не брали ( це враховуючи час на обід , переїзд , купання в ставку , різні експерименти з ґаретом та стрільбу з пневми по знайденій в бур'янах віконній рамі з цілими на той момент шибками ) . Набрели на пасіку та дядько на подяку дав скуштувати меду бо ми йому "попікали" в його просіці в посадці та навитягували з землі штук п'ять цвяхів-дядиків та залізячок здатних проколоти шини . Грошей чи шось цінного так і не знайшли , на хрещениковому вазікові постійно здувались шини бо там вже дірок як зірок в небі але він возить з собов компрестір і принципово не користується шиномонтажем , ще зломився мій ціпок та на ранок сільнєйшо боліла нога та поперек бо довелось назад до автівки повертатись пішки без "третьої" ноги . Але задоволення більше ніж від декількох невдалих спроб наловити риби ( бо "клює" на МДшку майже постійно , встигай тільки крутити навколо себе і можна голосно розмовляти навіть матюкатись не боячись сполохати рібу ) . Наступного разу ще візьмемо заплічник та відеоапаратуру аби всьо то фіксувати на носії бо може таки знайдемо скарб чи шось цікаве та мегакоштовне . Доречі в степу дохерища зайців та фазанів , тож можна ще й взяти свата з його ружжом аби на вечір було з чого зварити юшку ( ну то аби він шось вполював бо ше подумаєте шо юшку варити мали з свата - він худий , смердить та з діда-прадіда жідоукроп і на борщ не годиться ) . Ось такий відпочинок існує крім купання в Дніпрі з різноманітними водяними вошами та опісля пиво з курячими стегенцями в квартирі з кондіціонєром ...
Вітаю , то ви теж влипли у пошук з металошукачем по самі вуха . З аською можна знаходити монеТТо , на монеТТо особливо імперську мідь дає стабільний сигнал і блимає квадратик у кінці шкали , а от на совіцькі манеТТо видає різні звуки і стрибає по кольоровій шкалі . Я як шукав аською то відключав чорні метали , бо вже аж занадто багато сигналів і такі голосні що голова через пів години не витримувала . Шукав переважно на програмі JEWELRY- ювелірка , і якщо сигнал якийсь нестабільний то включав чорні метали , щоб перевірити шо то там під катушкою .
Та нє , якшо з кольорового в чорнину кидало і переключивши на всі метали теж кидало в чорнину то не копав . Мене останній час бісить шукати мілку манеТТо у купі викинутої землі особливо якшо поле переоране і там чорт ногу зломить . То думаю шо треба і пінпоінтера купувати . Бо дійсно часу витрачаєш багато на пошуки тої манеТТо серед ріллі .