В7 доброго ранку !!! Сьогодні сина теж мене випхав на риболовлю, хоча я йому дав складне завдання, наколупати червів на сухому полі _))) таки наколупав аж 5 штуків Отже, припхались ми на старе місце, але погода змінилась, днув кацабський холодний вітер, хвиля та окрім п'ятьох сонячних окунів розміром з сірниковий корб так і не спіймали _((( Отже, попрацюю цю неділю а на вихі буде гарний коп з новою катухою !!! Ранкова кава ...
Вітаю ! На вулиці сонячно і поки комфортно , дує прохолодний вітерець , хоча вдень мать таки буде спекотно .
дійсно, щось тут не те, я вважав шо пан вже усіх переловив та перевиховав а хто не виховуется той в кріпацтво йде тяжко працювати. а потім на добрива.
вітаю, у нас ще ввечері як завсестів вітер, наче скажений і досі, чекали на дощик а фігушки, сонце вітер, тре пожерти та арбайтен поки не спекотно.
Гарна бізнес пляна , фарш і ковбаса масковская і на продаж в кацапстан чи лугандон . Але чогось цей бізнес у пана К не пішов , чого не знаю , мо витрати на виробництво високі .
Доброго ранку! видно, що літо - за вихідні щось небагато накнопано! Дядьку Траку окреме дякую за гарні відео! вихідні з сім"єю - це добре, шкода що без копу! зато донечка була щаслива!
Доброго дня Оце телепортувався зі дивного міста Хвастова додому,тай думку гадаю шо сьогодні викопати,та увильнути від податку на розвиток Заклюння Чи мо піти пива випити кілька кухлів
кілька кухлів тре зразу як у сухий пісочок залити, щоб усе промочити та охолодити а потім вже наступними кухлями мо насолоджуватись))
Пристану до цієї думки,всядусь на мопеду тай поїду мо динарика випорпаю,авреуси шось не хочуть лізти,а вечерком примочу все це діло чисто єврейським пивом Куплю таку сідуху,продам електрозварку Кайзер 250
щоб так зробити треба знахи хто воно таке робе а вони балаклави повдягали. от у чому проблема. вітаю панство. вітерець, прохолодно, дощу обіцяного так і не надуло.
Привітався до громади ! Невже ви вважаєте шо ми ще не достатньо "зварили борщів" з рузькихмладєнцоф чи замордували та запліднили ватнихстарушокк ? Не вірю я в те шо кацапські діти готові на джихад чи самопожертву воімяпуті , навіть коли вбити їхніх батьків на війні , котра так чи інакше скоро буде ( не це блюзнірське АТО - справжня відкрита війна по всім фронтам ) , діти все єдно залишаться дітьми й не буде з них навіть пуцьлєрюґендів з базуками проти бронетехніки бо ще нема в них генетичної ненависти до всього живого , ще кремльагітпром тільки почав свою роботу з юними московитами та бурятамипуті і тільки через декілька років коли вони перестануть вірити в Бога і стануть вважати всіх прямоходячих їхніми ворогами бо вже буде знищено бульдозерами геть усі "антисанкційні" запаси імпортних продуктів та мануфактури , а ті кляті буржуїни ще матимуть шо попоїсти та одягти на себе крім лаптєй - то аж тоді вони будуть вбивати аби їсти сире м'ясо і віритимуть тільки своєму кімірпуту як корейці .Тому вважаю смертовбивство малолітніх москалів безглуздим , недоречним , передчасним та антигуманним . Бережіть набої для Великого Полювання на справжніх звірів бо в повітрі вже пахне ґрандіозними змінами і ніякі меркелеподібні вже не допомагатимуть своїми "посиленими занепокоєннями " і ми залишимось сам-на-сам з організованим зовнішнім ворогом та безліччю внутрішніх перевертнів ... Що до теми . Як насправді у штатного ґарета250-го налаштувати чутливість аби той ігнорував пробки від ліків та горілки ? Спробував ходити з одним хлопом і виявляється то , курва , мега цікаве хобі . Досить точно виявляє в ґрунті кольорові метвироби навіть коли не бачиш в обидва ока впритул - а воно там є ! Ото цікава штукенція коли прямо зверху лежить три копійки совіцькі , а під шаром бруду та окислу їх не відрізнити від землі і точнісінько над монеткою "пікає" ніби каже шо нахиляйся й бери ... Невже не можливо якось підлаштувати ? Правда ще треба купувати якісь наворочені навушники чи можна звичайними користуватись ? Хто ще не пробував - рекомендую ! Набагато краще ніж будьяка реабілітація в санаторіях .
Вітаю шановне панство! Щойно приїхав зі столиці, купляв форма для навчання. Хто що може сказати про уніформу від P1G-TAC? Як на мене якісна.
Привіт ! Купи собі британку ( краще американську форму , але вона зараз дуже дорога ) тропік чи хот везер в мтп і на літо , та на теплу частинну весни і осені матимеш найкращу уніформу по ціні і якості , а на зиму британську куртку і штани із тканини віндпроф ну і + термобілизну та фліс . Не щупав я того пігтака , але я в самошиви зовсім не вірю якіб вони гарні не були . Там тканина буде не зовсім добра і нитки та форнітура , порівняно із штатним іноземних армій . Бо продавану тре гешефту побільше мати , а не думати про зручність покупця .
Пробки від ліків і горілки копайте , бо під такими сигналами йдуть золоті манеТТо і совіцькі копійки .
А штатну шо не видають (ти ж наче у військовий вуз збирався поступати) ? І ще пораджу американську в отакому патерні https://reibert.info/threads/novaja...zh-ucp-usa-army-original.782778/#post-8569569 на вид майже однакова шо і штатна українська але ж якість не зрівнянна . Але якщо тільки в українському пікселі то шукай штатну , на неї ціна тут на форумі десь 500-600грн за новий комплект штанів і кітеля . Все одно буде краще штатна українська військова ніж той пігтак , бо дешевше , а якість буде та сама .
Ще раз помиляэтесь.У бэскозырок и крижочок вип пеницилина набагато вища ВДИ ниж у голда.Голд трохи нижче гильзи и вище ниж фольга,типу як 20 сталинских копийок,або шрапнел чи куля.