Та й я про це - воно жиє в Україні, але оту землю ненавидить та й ще погрожує. І що з отим стервом тре робити? Нехай мене модери вибачають, але на мою думку хвасти тре полоти та й палити як вже висохнуть!
фух, нарешті вдома, от так поарбайтив, зара тре так же і попоЇсти, щоб усе так би мовити у гармоніі було а не то шо січас))) доброго вечора вельмишановні! пс: від отих гарбузоподібних ціцьок чуть зі стула не впав, раптово дуже)))
дивлюся, туй без мене порядку нема !!! досвід показує, що лишати на одинці панство не можна _))))) отже ...
Доречі давно хотів запитати чим утрешні цицьки від денних та вечірніх відрізняються? Живця треба мити частіше О як раз пан К. питав де загубився отряд командос-ось і відповіть-у тиїх хащах і заблукав Усім доброго вечора,бешкетники З п'ятницею
Доброго вечора,цицьок викладати не буду...Зате напишу віршик Все частіш в культурних колах люди ображаються,що жінок до біса голих в пресі зображаеться. Мов,який журнал не купим-аж кишить наядами,котрі світять голим пупом й іншими принадами Ті журнали "просвіщають" і діток малесеньких,що очиці витріщають на тіток голесеньких. Хто ж із них повірить "тюльці"-казочці з капустою як годують їх ще в люльці сексом і розпустою? Всі америки й европи вже давно з цим борються-а у нас на голі попи скрізь і всюди молються!