Доброго вечора. Вчора трохи поміряв ногами землю, знахідок крім гільз немає, але знайшов нарешті позиції які шукаю вже третій рік (по ПСВ). Фото природи і цікавинок висталю пізніше, а зараз те, що мене прикро вразило - мародерять "Каллєгі".
не колеги,нелюди б.............!в таких,я вже колись казав-очі хабаром заросли!якби було перепоховання сказали б-комради вибачте в секторі такому то знайдено,оцифровано,задукоментовано і т.д такі то останки,
Перевірив офіціалів - не вони, та і не їх стиль роботи. Заодно дав координати. Залишки чобота схоже російські (чи може і радянські).
Попав на ті місця вже під вечір, тому навіть роздивитися не було достатньо часу. Копано багато і все свіже - цьогорічні. Про той квадрат читав спогади офіцерів РІА - пишуть про загальні втрати своїх під 5000.
Вандалы иногда имеют имена и адреса-с.Баяны развлек.комплекс Солнечная долина-могила разорена бульдозером,памятник разбит, от памятной мраморной таблички с надписями остался только осколок на котором с трудом можно разобрать-Михаэль.Православный монастырь Московского патр. Гореча-кладбище уничтожено бульдозером.Район Клокучка на месте захоронения построен собачий питомник МВД. И это ещё не всё.. Если кому интересно великом в личку.
а що зубами в миску слабо вцепитись,в нього прихлебатели,як гиени,щойно вин ослабне-вони його зжеруть
За розкопування могил я, особисто, зокопував-би усіх бидляків у тих могилах - не буду розводитися, що це є гріх, скажу просто - це велике скурвинсинство. Мені теж трапилося, припадково, кілько разів знайти вояків, але як побачив, що до мене "посміхаються", то відразу закопував та надавав координати де слід - треба пам"ятати, що ти є людина, а не бидло, як не раз повторювала моя вчителька української мови та літератури.
А я не порівнюю себе з покидьками - маю свої принципи життєві та й намагаюсь тих принципів триматись.
Шана до мертвих закладуэться з дитинства.Стари люди казалы-якшо береш щось у мертвих,то дай щось на замину.Колы знахожу пряху,або кокарду то кидаю у ямку або цукеркуя.або сучасни копийки.Доводилось и кистки знаходити ,Збирав до пакету и пидзахаранював до братских могил,мои знайоми копачи роблять то саме.Памьятаэте цю свитлыну?З правоо боку э декилька свижих поховань,и я рахую що неважлыво австрийци,румуны.унгры чи московиты.Тому могила-брацка,уний вси ривни.
Хотів спитати за цю могилу - хто здійснював це похоронення, чи це вже пізніше перезахоронення (1474 явно багато для однієї могили)?
Поховання почалы русскиэ .велося у 4 этапы-перший период-1914-1915.другий 1914-1916,третий1916-1917.и четвертый 1918-1920.Територия не такая уж и маленькая-8 секторов 4м на 8.Последние захоронения-это времена Румынии.Местные рассказывали,что на телегах свозили с округи два года после войны,очищали поля,околицы сел от стихийных захоронений.Румыны строго следили за количеством и платили за каждого небийщика.Це село Грозинцы.Есть еще братская могила в Валя-Кузьмин,там захоронение велось до 26года ,если не ошибаюсь.Тоже свозили со всей округи,но на ней есть имена.
Доброго вечора всім!вітаю з днем анґела присутніх Петрів та Павлів!тримайте книгу в правиці но меч не забувайте!
Вчера произошла неприятная история-мне взломали пароль,и я не смог зайти на любимый сайт.Огромное спасибо за содействие комрадам-Опрышек,Громофф,Артурс и Артему.Благодаря им я снова с вами.
Завтра у нас буде ярмарок.Ласкаво прошу всих бажаючих,а я поки ви будете байдекувати пиду копаты,и отнюдь не сокриниченьку.
Доречі,уважно дивіться за собою.паролі так просто не ламають!може Ви активний проукраїнський блогер?або комусь стали на кохану мозоляку?
Клас!!!бракує повного Георгія!вибачте,та тре ту тему закинути,ну щоб не сходити в баньку!данний сайт мені дорожчий чим полі-ка.там в курилці є тема по..,на.хочете-там обговоримо <надлишкові> теми