Вітаю! Сьогодні день,переважно відпочинку.З знайомим катались на його "таблетці".Дітлахів до річки і лісу звозили і я трохи нові місця підрозвідав. Звір у нього,тая машина.Під капотом,точніше в брюсі,стоїть замісь штатного, 4,5 від JEEP.Розхід палива майже той же, а ривок та "дурі" -вагон в запасі.
Ось,поки ходив перебрати деякі залізяки,дитина добралась до чищеної тупої мосі,та виклала ось таку хвігуру. Теж мені,бля,конструктор,та сам підхід по використанню сподобався. Позаяк вона вже спить я сиджу і гадаю,що воно за одне?
В7 доброго ранку !!! Стільки справ, що не знаю за що хвататися _)))) Мабуть, плюну на все та буду байдикувати, як пан К% _))) Ранкова кава ...
Вітаю всіх із понеділком та початком серпня. Завдання про…бати липень виконано на 110%. Берімося за серпневі балачки.)))
Доброго ранку! тепло,хмарно! понеділок,ще й 1 серпня! два місяця літа вже пройшло! а відпустка щось ніяк не намалюється!
Колись думав , але в ті часи неможливо було отримати гроші із-за кордону ( вестерном там ніхто не платить ) , а отой пайл-пал в нас тоді не діяв та й зара мабуть не діє . І взагалі хтось в курсі чи можуть іноземці пеереводити гроші на Український картковий рахунок і чи можливо потім ці кошти зняти ?