Я відмітив міста де знаходили дінарікі, фібулі, пряжечки, та різну байду черняхівську. До речі річка та сама шо і в Вас.))))
То таки купуйте вже лабутени, поки не осінь, і ціна не піднялася: https://reibert.info/lots/galoshi-k-untam-valenkam.11126/ На фото видко жовті плями на полі.
цікаво коли вже гумки для пердолення тактичні почнуть продавати. як не лямпи китайські пхають так кальоші. курва мать з тим аукційоном
Пане К. а колиж марш бросок по Ірдиню до Дніпра, там теж і скіфи і черняхи були, і даж партизани. але кажуть собака обявивсь знову.
Спека спала.повечеряв печеною скумбрійкою.запив літрою молока козинного.мать піду до дивану.бо оченятка залипаються
Ні то не клад а горіх здоровенний, а от під ним якісь довбень фіганув шурфа десь метрив з 6-7 завглибшки. Там кілька хат імперії стояло, мо криниця була або погріб)))
та жуть, вовкопес, одного підстрелили на Чуїхі, пару собак схавала стая і козу, 4 в бігах, такшо на Мліїв, Ірдинь ну його на.вже і на монастирському урочищі стрьомно, з містолем стареньким в кишені ходжу.
Та ну на. Там такі іпеня, акації молодняк. Хоча мо хто і копав, туда пару раз шполяни навідались, по озімке покопали ями у коліно. Фермер шо ти городи заніма, каже що якщо зловить МД у дупу запха.
Вовкопес, кажуть, дуже небезпечна потвора. Дивно. Невже шполянам нема де ближче рийнути? Навіть я ближчі місця знаю, хоч там і не живу давно.
Дякую за поради . Я ото зара кіно дивлюся та трав"яний чайок сьорбаю із домашнім печивом . Най катушкою вперед пхає . Головне правило - викопав ямку , закопай за собою .