щкуродерство часів дсв.при наших технологіях-сором та й годі[/QUOTE] Точно вєлікорос-все вам нетак.Сало-несало а цєлуліт,и горіка-не горілка,а водка.И пси нетакі і міни нетой сістеми.
а най вам жєба цицьки дасть!так там не видно що в люфі!а на халяву великороси най оцет п"ють!сало самі споживем,ще й з комрадами поділимось
Точно вєлікорос-все вам нетак.Сало-несало а цєлуліт,и горіка-не горілка,а водка.И пси нетакі і міни нетой сістеми.[/QUOTE] а вам собацюрки хіба не шкода?то вже під таке діло ліпше мосалика спорядити,га?
а вам собацюрки хіба не шкода?то вже під таке діло ліпше мосалика спорядити,га?[/QUOTE] А ви впевнені що пес не москальскій?Тобто СОБАКА.Мені песика жалко,а собаку москальскої породи НІ.
А ви впевнені що пес не москальскій?Тобто СОБАКА.Мені песика жалко,а собаку москальскої породи НІ.[/QUOTE] тої що бачу зараз і мені не шкода
...и я хочу! На дачу зимой... и летом к соседям подъехать и спросить:"Кто тут без моего ведома на моём огороде и в саду хозяйничал?" И пару выстрелов (можно холостыми) для намёка на серьёзность ситуёвины...
незнаю такого. то мать плагіятор якийсь який підгледів та давай конкуренцію робити та ще і розповідати всім про це. отож мабуть зайці в такій кількості і перевелися, як і інша дичина та риба.
А ото я вже не скажу,в тих капіталюг і танки лишні,і сомики мабуть платні,і внучки можуть на сомика в суд подати за домагання до танкістів)))))там в них потім-повна санта-барбара.клювати точно не буде.
Щойно повернувся з поїздки.Був в вишкільному таборі для підростаючого покоління.Дітки від 6 рочків.до 18(вони вже старшина.не *па панятіям).Ті що старші.навчають меншеньких.Як вони закохані в УКРАЇНУ.це треба бачити.Діти є з усієї нашої неньки.а також з Туманного Альбіону.Фатерлянду.Канадійці.кацапів ніц .Виступ дав Сергій Василенко Одвіз козакам меду(бо спасівка незабаром.та гарних слив двойко відер).Відеозвіт буде за неділю.Бо поки плівку проявимо.поки фотки *напечатаємо*.відглянцуємо.Місцина.де розташований табір.майже як в пана Опришка.Така мальовнича природа.В таборі дуже сувора дисципліна(в верховну зраду.таку дисципліну).навіть охорона НЕ палить.Найбільше вразило.дівчатко.років до 10.верхи на конику.БЕЗ СІДЛА. Далі буде.(хочу спати.зморився)
остапа вишню як писменика я знаю, але чи знав його дід мого діда чи він знав когось з моїх дідів достаменно невідомоі спитати нажаль вже нема в кого. а там все може бути. в ті часи люди якось більш спілкувались, а не в етіх вашіх інтєрнєтах(с) сиділи, так що цілком імовірно що десь і зустрічались.
А шо того пана на світлині ніяка кур....ва кремлівська етикету не навчила?лікті тре при собі тримат,ато кістка мо в горлі стати,або ребра тріснуть<від жадності>