то воно щось на рахунок супер танків 3 го рх?судячи по габаритах певно то воно.1 примірник і далі діло не йшло.і ще в горах?
А я, а я... Не копав,, але пройшовся собі по автогєлді (автобазар) і що я ,на вашу думку, надибав? Чекаю на варіанти.
Ось тут вчора за Е-100 розмовляли: http://vk.com/armor_squad Ні не в горах,а на африканській площині,це ПАР-івська гавтівка.
[QUOTEотой awuta5, post: 5344043, member: 13625"]А я, а я... Не копав,, але пройшовся собі по автогєлді (автобазар) і що я ,на вашу думку, надибав? Чекаю на варіанти.[/QUOTE] Невже отой танк?
[QUOTE="ArtBorsuk, post: 5343806, meможеув свої "загашники" фото капенів - не знайшов нічого подібного, може виявитися досить цікава річ, тому радив би працювати з нею дуже обережно.[/QUOTE] Сьогодня улов такий-знову капен але можете дихати вильно самый частый-з Франыком,з монет-30 крейцерив1807р.,3 кр.1800,2 хелера 1916р.та копийки Украины.Чуть не забув ,э ще одна цикава знахидка-саровынный ковзан-конек для ковзанки.найдено на позыциях 29арт.дивизиона австро-угорського вийська.
та давайте Сьогодня улов такий-знову капен але можете дихати вильно самый частый-з Франыком,з монет-30 крейцерив1807р.,3 кр.1800,2 хелера 1916р.та копийки Украины.Чуть не забув ,э ще одна цикава знахидка-саровынный ковзан-конек для ковзанки.найдено на позыциях 29арт.дивизиона австро-угорського вийська.[/QUOTE] вже світлини. всім жеж цікаво
Сьогодня улов такий-знову капен але можете дихати вильно самый частый-з Франыком,з монет-30 крейцерив1807р.,3 кр.1800,2 хелера 1916р.та копийки Украины.Чуть не забув ,э ще одна цикава знахидка-саровынный ковзан-конек для ковзанки.найдено на позыциях 29арт.дивизиона австро-угорського вийська.[/QUOTE] Капен у 29 цікавий : http://www.sammlerecke.at/kap/images/kap1075.jpg
Капен у 29 цікавий : http://www.sammlerecke.at/kap/images/kap1075.jpg[/QUOTE] Це 1917 року,в мене бильш ранний-знамя колора ультрамарин з номером 29срибний фон.
вже світлини. всім жеж цікаво[/QUOTE] Вибачаюсь трохи устав,почухаю та сфоткаю завтра.Только сразу попереджую-фотограф,я кепський,до Опрышка мини далеко.Попереджую щоб потом небуло обговорення на дви сторинки.
Ото і я сьогодні до карьєра лазив,нічого особливого не знайшов,але зустрів того зайця знову,до чого знахабніла тварюка,геть мене не бойтся,тікає тільки коли близько підходжу..
Вибачаюсь трохи устав,почухаю та сфоткаю завтра.Только сразу попереджую-фотограф,я кепський,до Опрышка мини далеко.Попереджую щоб потом небуло обговорення на дви сторинки.[/QUOTE] як то без обговорення? так не можна! треба все ретельно обговорити, що , як, до чого та інше. так тре' лапати того зайця і на печеню. тільки вимочити тре' добре щоб не смердів.
як то без обговорення? так не можна! треба все ретельно обговорити, що , як, до чого та інше. так тре' лапати того зайця і на печеню. тільки вимочити тре' добре щоб не смердів.[/QUOTE] Ні там їсти нема що,геть худий,до тогож він такий собі талісман карьєру,нехай живе)
Не ставьтесь до зайця так поверхньо.Я съого дня повернувся спыною до камарив,то войны имени таку люстрацию зробылы,шо дупа доски чухаэться,и це маленький нас коми,а прикиньте шо заяць може утворыты.
Не ставьтесь до зайця так поверхньо.Я съого дня повернувся спыною до камарив,то войны имени таку люстрацию зробылы,шо дупа доски чухаэться,и це маленький нас коми,а прикиньте шо заяць може утворыты.
як то без обговорення? так не можна! треба все ретельно обговорити, що , як, до чого та інше. так тре' лапати того зайця і на печеню. тільки вимочити тре' добре щоб не смердів.[/QUOTE] Доброго вечора шановні!сьогодні я теж був в лісі,з пішою розвідкою.так видно там теж комусь зайчатинки захотілось,або ще чогось.зняв 7 сильок.6-добре,а 7-з секретом була.так дала по горлі,ледь не вбила ку...ва!так що будьте уважні-бачите таке діло-рубайте,а не розвязуйте.а піймаєте таких <мисливців> і від мене пі..,ди дайте так,щоб вік зайчатини не хотіли!
якісь мисливці-брвконєри в вас чи дикі чи дурні. мене мій дід навчив як зайців ловити а йому його дід. то доволі дієвий спосіб і ніяких отіх петель. петлі то камяний вік! так от слухайте. взимку коли багато снігу і зайцям нема що їсти. берете зелену цибулю і ставете десь поблизу заячії стежки, вони постійно по своїх слідах ходять, але недалеко від хати щоб стежити було зручно. так ось. заяць біжіть собі стежклю по справах, чи до кума чарку перехилити чи по цигарки чи ще куди, то неважливо. і баче зелену цебулю! ну який жеж заяць незахоче взимку смачної зеленої цибулі, тим більш то вітаміни а взимку то велика справа. то він стає та починає тую цебулю їсти. він їсть сльози течуть, галза застять і він нічого небаче. то ви спокійно підходите до того зайця лапаєте його за вуха і до лантуха. а вже вдома і кожух заячого хутра, і печеня, і юшка і ще багато чого смачного та корисного з того зайця можна зробити. дід мого діда за одну тільки зиму наловив стілько зайців що продавши мясо та хутро мав змогу купити собі цілого амтамабіля, парову молотарку та іще і на грамафону та платівки вистачило. але тая справа була ще за цара. отакоє от.
Кумарі хоч жерти хочуть.нажеруться та й звалять.а ті бл...ді-ідейні! всю кров,до останньої краплі виссут.висновок-кумарі наші друзі,хоч і вредні!))))))))))))
Доброго вечора шановні!сьогодні я теж був в лісі,з пішою розвідкою.так видно там теж комусь зайчатинки захотілось,або ще чогось.зняв 7 сильок.6-добре,а 7-з секретом була.так дала по горлі,ледь не вбила ку...ва!так що будьте уважні-бачите таке діло-рубайте,а не розвязуйте.а піймаєте таких <мисливців> і від мене пі..,ди дайте так,щоб вік зайчатини не хотіли![/QUOTE] Ходылы якось лисом з товарищем,та натрапилы на таку особи удавку.Вона була покладена биля нори лиса.Так лис познущався з цих горе'браконьэрив-пирвав куртку яку выдко у них и вполював,и наклав з три купцы у цен три ловушки.