ну.. я ю є- знать так-я ю є=я вже тут!потім/до пічі=до дупи,брехня і тд/.ну все так аби гунцворти мене не спірдолили.матюгаюся-капець.ото тіки туй не мона/і кохана не підтримуї/
Ну це діло наживне . Ви як Ребе Кійовського регіона дайте уточнення по цьому питанню . Золота щелепа повинна бути встановлена в ротову порожнину чи мона просто в кармані носить , а користуватися своїми природніми , га ? Мо там водій в тролейбусі Сага Конор .
яка така глійська?ту дом,нем тудом?в мене-УКРАЇНСЬКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!а там далі-ЕЗОПІВСЬКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Доброго дня,в же кілька годин сипле дощака,сижу на роботі і тєжко працююа контора рахує мені дармову зарплатню,отака вона державна робота яку хвалить пан Каціо
Від Козятина до початку Жидомирської обл.хороший,потім стоїть знак край партизанської слави,ну і дорога відповідна,партизанять
ти таки вирішив до цадика рахмана поїхати? вірно зробив. сємачок побільш бери бо зара сезон, беруть їх добре до речі. тут хтось з попільні був. але хто саме непам'ятаю. мать таки старість
Та от жену ці хмариська віником,але їм кінця краю не видко і тре одному пану дощу,бо за помідори переймається
Так, запитати за правильну золоту щелепу. Танк ніхто не збирає? https://reibert.info/lots/ljuk-komandirskoji-bashni-tanka-t-4-pz-lv.39179/
Вітаю панство, +23С, дощить, приїхав з Черкас, мама вже пробує ходить, скоро на виписку. про операцію в ізраільській клініці розповідать небуду Маркович історію розказав про ізраїльську клініку, де його знайомим теж жовчний вирізували, то краще тут уже з доплатою лікуватись,
ого то він кошти коштує, помню на зарі юності, в нас запчастини за безцінь купували, типу вони н. нікому непотрібні, чисто так собі в убиток купуємо вже давно танку склавби, ну невсього, частину штуга 100%.
Вітаю! Сходив покопав))) Земля бетон, стерня 15 см. Правда з городу дощ нагнав, нарешті змочить трохи.
С вечером панове , + 17 гдето и дождь , холодрыга и паскудная погода . Пойду проверю холодильник и вернусь !
Та нема чим, кілька гудзиків хрестик козацький штурвал зломанний от і хабар. Неможливо так копати. Тре щоб землю хоч трохи промочило.