ні. я оно колись у книжці бачив та і по тєлєвізору показували що тілько бабалайка повинна бути і ще ця. ну шапочка така. як жеж її до біса назівають???? а! згадав! буйдоновка! от такое от. людоньки! подаруйте буйдоновку бо нема у чим до Аскотика на відвідини піти.
Ось вам ляпсардак, послідній віддаю, а гевер заберете в Консерватора, бо то були останні Ляпсардак іменний підписаний, щоб Консерватор не відібрав
Якщо в такому вигляді приїдете до нього вночі,та ще тихенько постукаєте куцопалом у віконце,то він сам зразу усе віддасть
Блін Засада Я всі ті фотки на флешку скинув,дома вони зараз. Нагадаєте,я покажу Вам того босяка з широкої дороги
Біля мурів(ф-1,2(не гранати) ще не шукав,знайшов випадково,але не мав з собою МД.Буду в тих краях... В печері (ф-3,4,5,6)надибав дві дюжини різних гільз(декілька,як вчора загублені) і добряче заіржавлене зубилона глибині 30-40см.Плекаючи райдужні мрії,зняв катушку і мозги з мд і поліз в темну безодню(на початку печера досить широка).Хід все звужувався і невдовзі мд почав брудно матюкатись,тому що кабель все частіше опинявся під катушкою.Довелось прохати мд гніватись не на мою адресу,мотивуючи це тим,що (вже)повзком,з витянутими уперед руками,інакше бути не може.Метрів за 100(скільки в глибину-х.з.) хід виявився заплившим глиною.Довелось здавати "заднім ходом",допоки не розвернувся.Виліз,гірко зітхнув,глянув на годинник і...мені здавалось,що пройшло хв.40,а насправді більше 3-х годин. А недалеко від кулеметної точки попалось декілька гарних речей(там і ПС і ВВВ)(ф-8,9,10)Стакан так і був зверху.Фото 8,10 не зміг Їм відмовити і забрав додому.А ось фото 9,незважаючи на всі її вмовляння,повернув у звичне для неї середовище. Всім,кому сподобалась моя чотириколісна "ластівка"-красно дякую!
гарні світлина а на аскота не звертайте уваги він вже старенький в нас та баче через поважний вік погано.
у мене теж кухвайка є! то вдягай свою та підем акі асвабадітєлі до одного Старого Похабича та заберем мого самоварчика. за одним і гармоніку з будьоновкою (у нього є,я знаю)
стареньких ображати гріх великий, ліпше до миші комуняцької завітати та Асвабвдіть єго від самоварів та іншого краму.