якби ти запосив туди о мабуть охочих прийшлось би віником відганяти або хлопавкою. бо спалити та пограбити віськову базу кацапів то таке свято що можна було б і квітки бажаючим продавати
Диванних копарей тут на сайте(тих шо купи-продайки)ибез нас хватаэ.а з мене не получиться.Теперь гуртуемось по4_5 чоловик та все одно накладно.До Карпат майже недоизжаемо.
Судячи по боях ПСВ у ваших околицях Карпатам до Ваших країв по знахідках далеко (суджу принаймі по знахідках пряжок, капенів і подібних знаків РІА). Крім нестачі грошей (для мене це не суттєво - пересуваюся на своїх двох) є ще одна проблема - нестача часу. В мене цього року на вийшло зробити навіть одного денного походу - так кілька разів по 3-4 години на вибитих місцях. От і знахідками нема чим похвалитись.
А у вас що,проблемы з чолвичою сылою?Бо писля золтого кореня начнуться проблемы з рукамы-нё зможете зигнуты свой корень.
Шо вам казати.. Проблеми нема - а ось нестачі того корню є... Ви спитайте Опришка що він з того корню виробляє???
тю. нащо той корін гризти, не кролі. ліпше якщо той то вже іржавої води попити та на лоба магнит начипити.
Не вариант бо магниты кацапы роблять на Редмаку а москальски товары вся Украина игноруэ.Липше сметаны з гипсом.
Дивлюся, якимось шаманством займаєтесь. То магнітом у голову, то гіпсом - це що перевірка бронезахисту мозку?
мо тоді ліпше просто епоксіткою залити? а взагалі то в людини лихо велике якщо в такому юному віці такі вже негаразди що тре' щось робити з тим. а ви смієтесь, тут співчувати тре'
та ні. то ми допомагаємо добрими і головне безкоштовними порадами щоб прутень стояв та дрова не сиріли.
Ну нам до вас далеко(до потомственного мальфара)вы звыклы все медом ликуваты-голова болыть -медовуха,живот-медовуха,дви порции и т.д.
Та то ще треба перевірити чи то справжні проблеми чи просто стимулу відповідного нема. Тому поки є час - негайно в Карпати. В ніч на Івана ще і зараз "мавки" голі купаються в росах. Після тих мавок і можна буде ставити остаточний діагноз (якщо виживе).
в справжнього козака стимул завши є. було б бажання. бо то голова болить то пізно вже то ще якісь негаразди. на івана купала головне без трусів через багаття стрибати. бо то є сама екологично чиста епіляція.
До "потомственного" мольфара мені далеко. Останній справжній мольфар з мого роду загинув в 1919 році в рядах УГА. А на рахунок бджіл - то нема кращого ліку як енна кількість уколів (можна порекомендувати навіть у певні місця).
При чому тут 117? Тут все за "згодою сторін". Ну, а на рахунок можливих летальних випадків, це як у автомобілістів - "не уверен - не обгоняй"