так цей. ну нас небагато було. то нащо ж багато готувати, щоб скисло? отож! і те що було незїли. отакоєот. а ви кажете
та то нічого, ми вас гарно поховаємо. співати на задзрість сусідів будемо аж до ранку. весело буде. погоджуйтесь
хто ПЕТРО і ПАВЛО?вставай-наливай!.Вітам іменинників!доброго всім дня!та бадьорого Скотячого вівтірка!хто куди,а ми з комрадами-в поля./тре бігти,бо 7.30-виїзд.як то кажуть-привітався-попрощався/
Доброго ранку панове, вівторок, не понеділок, але другий день перед пятницеєю. подарю авт.відповідач, мобтелефони, радіо, і кучу брухту.
Доброго ранку! сонячно, спека вже з самого ранку! - 23 градуси пінтура! ластівки пищать - а робота на вихідний йти не хоче, трясця....! Всіх Петрів, Павлів з святом! Багато не пийте, мало тоже! Будьте уважні та обережні - буде Вам щастя!
Доброго ранку, всім хто не окупант. Сонячно, тихо, по трасі пруть САУ на тягачах, кажуть навчання Радіо яке? КПЕ може окремо Є?
детекторного приймача будете робити? радіосводки слухати і листівки розповсюджувати? які звязки маєте з неприлетівшим? https://reibert.info/threads/pomogite-vopros-po-peresecheniju-granicy-srochno.792930/#post-8552633 де були з 2012 по 16 -й?
В7 доброго ранку !! Моя вимушена відпустка на кілько днів скоро закінчується, бо жінка купила якусь скажену мазючку, аж шкіра горить ... Планую до п'ятниці одужати, щоб вас не лишити без цицьок _)))))))))) Ранкова кава
Вітаю шановне товариство, а Петрам та Павлам щирі вітання з оказії іменин. У мене (в Яремчі) соняшно, легенький вітерець, потяг на Рахів проїхав то й можна іти снідати. Отої ідилії залишилося тіки до суботи, а потім до дому - до Лодзя. Задаюся питанням як цього разу буде на кордоні бо як їхав у цю сторону знайшли в мене приціл до РПГ та мурижили 5 годин - вже думав, що отой білий та пухнатий пісець підкрався.
Вітаю президента та бувшого прем'ера (який зараз в гамериці) зі святом, та хай перший не забуває про пригоди другого та розплату за них _)))))))))