Так Вам і повірили,тре пана експерта по ложках зачекати,він вас виведе на чисту воду,ти ба не моя,у кого вона в руках
а чого це ви мені своїх родичів підсовуєте? та і в нас свої цигани є, свійські, окультурені і вони оті табори які катаються просто з міста вигоняють.
а хіба в татарів оселя є? хоча чого я питаю!звісно є. ізба називається. але в них кавуни не ростуть, там і звичайна абрикоса за диво вважається
та торба звичайна, щоб цигарки, ключи, запальничку, ніж та інше носити. якась тактичіська а от яка назва непам'ятаю, я її роки три тому купляв
То покійний Леммі , британський рок музикант https://ru.wikipedia.org/wiki/Лемми Навряд чи він кіко кулішу із"їсть як пан К , а от чарку йобнути , чи уколотись харашо , оце Леммі полюбляв .
пане Р% з такою мармизою добре під сінагогом сємачкі торгувати і розповідати при тому що то родинна реліквія і продаєте їх тілько через велику, яб сказав величезну повагу до покупця бо усім іншим ви б не продали і у двічи дорожче
Шось Троляна Б74 невидко.Мабудь повьязано з ускладненнями на сходи.Хоча и сваримось,але я йго поважаю як комрада.
А де там казан? Чи то ви оту манерку казаном називаєте? А ви на фото навіть страшніший за свій аватар!