та не дуже і звичайний. трапляється тілько там де була вуланична активність. а де на наших теренах вулкани є? отож бо і воно що вже давно немає. отакоєот. а ви кажете
ось я біля казана з кулішом. ох і добрий куліш вийшов, смачний. я чотири миски з'їв. тре мать було ще дві мисочки зїсти,але тоді б важкувато було ходити.
Да з такою ложкою за вами конкурентам ніц не залишилось,он бачу на задньому плані у всіх відпала ідея поласувати кулешем
Доброго вечора! Запорізькі козаки були невибагливі в їжі. Про них говорили: «Запорожці як малі діти: дай багато — все з’їдять, дай мало — будуть задоволені».
таке. я не увесь куліш з'їв. на задньому пляні то якраз кашовар, то він колдував над тим кулешем і нікого близько не допускав до нього. та воно і не дивно. щоб такий куліш зварити то тре щось і нашепотіти в казан а це справа таємна
ну от тепер бачу. а то почали загадки загадувати а я очі ламав і цей. приберіть оту дівчину голу. бо прийде пан Алекс, почне сваритись, слиною бризкати та волохатих жінок постити. а воно мені треба?!
а що там шукать, прадід передав діду, ну дід внуку. дід 100% поліцаєм був, він теж кацапів нелюбив і різну б., комуніську і нквдіську
та ні. куди нам ото до тих криворуких італійців?! звичайна козацька вежа. таких колись багато серед лугу було. за татарами спостерігали.