мені вінду переставляти треба. бо оце днями вже відкатав її бо заглючило так що постійно видовало що я не адмін а користувач і майже ніяких прав не маю щоб змінювати файли. тре тягнути його до шамана щоб з бубном плясав та пісня співав. отакоє от.
В мене щось теж після тих атак Райб почав глючити.Все працює нормально,всі сайти відкриває,все грузить,а з Райбертом проблеми чомусь - іноді за десятим разом відкриває,а іноді і не відкриває зовсім (((((((
отож і я кажу що всіх кацапів треба знищувати. а хто живим залишиться то най сидять на своїй чебуРАШКЄ і не лізуть до порядних людей.
Та вони и сидядь у свои Пу-цьландии ,а геморой роблять нам.А ми як у дитс.адку бижемо жалитися Эвросоюзу та иншим,а ще наши ридни рыгионали ,комуняки,та инши аналы.
А ЄС має нас у глибокій сраці - там усі кацапами куплені та перекуплені. Можемо тільки на себе розразовувати.
Рація. Тільки оті західні діячи як курви старі - і вашим і нашим, а перед усім вовіку-ЛА-ЛА бо воно платить.
шибенецю можна з металолому змайструвати, тільки "отих "частіше треба міняти. щоб не засмерділись, бо літо на дворі
Не допоможе воны з народження смердять перегарм та сечею.Хворе суспильство породжуэ хворых индивидуумов.
З ким????? Всі мали їхати а в кінці всі дружно відмазались Ще раз спробую запропонувати в серпні і якщо знову буде таке кіно, то більше нікого просити не буду. Бо склалося таке вреження, що запрошував не в Карпати а в Крим на кацапську військову базу...............
Народ, ще раз прошу - не пишіть тут про політику, для цього є відповідний розділ в курилці. Чи ви хочете щоб нашу улюблену тему закрили?
[QUOдажеOprishok, post: 5336737, member: 43383"]З ким????? Всі мали їхати а в кінці всі дружно відмазались Ще раз спробую запропонувати в серпні і якщо знову буде таке кіно, то більше нікого просити не буду. Бо склалося таке вреження, що запрошував не в Карпати а в Крим на кацапську військову базу...............[/QUOTE] Все дуже банально-у людей нема грошей.Я мабудь ближче всих,але и у мене скрута.На автивци виизжаю два разы на'мисяць-колы аванс та получка,а ранише як тильки вильна годинка,то я вже у лиси.Не мы такие,жизнь такая.
В мене відпустка закінчилась. Тому і запрошував усіх на червень бо був у відпустці. Не треба переводити стрілки