Сьогодні стався зі мною цикавий випадок-коли їхав на авто по лісі ,то побачив на дорозі чорну гадюку.Вона грілася на сонечку посеред дороги.Я зупинився,та посігналив .Вона підняла голову,посміхнулась мені,показала язика,та хутко уползла у кущі.
то тре уважніше аукро шторбити. там роки два тому продавався черес приблизно за 250 гривень. взнав це тільки днями коли шукав малюнки та побачив світлину череса то і зацікавився але нажаль дуже запізно
А у нас у краєзнавчому музеі є черес з астрійською пряжкою посередині,а на щіті у орла тризуб.Ось такій цікавий сімбіоз зробив хтось з ветеранів Першої світової.
Навряд спрацюэ,воны болванки цили зберають та на Маланку у багаття кидають-от така народна забава.[/QUOTE] Маланка?!о! тоді без коментарів!ці харцизяки в нечистого вила спруть,не те,що кавальчик заліза в бідного копаря.))))))))))))
САЛОм алєйкум шановне паньство!!! Де ви всі??? Для вас готовий черговий тур "Марлєзонського балєту". Готуєм валідоли
Красота-страшная сила. Самое смешное что я был в этих местах,но увидел только сейчас.Видно всегда бегом'некогда было посмотреть вокруг.Красота не терпит спешки.Спасибо Опрышку за то,что открыл глаза на то что видел десятки раз.
коротше через жахливі гальма райба незміг поставити дякую всюди то дякую так. але надалі роби будь ласка маленькі світлини бо вантажеться дуже довго та не все. ліпше кожну у окремому віконці подивитись ніж чекати годину та і то нема вірогідності що все завантажеться.
В мене райб нормально арбайтен ввесь вечір... Може в тебе там тирнети тормозять чи комп перегрузити варто?
Глядя на фотографии автора всегда искренне радует сердце тот факт, что есть ещё места, где не ступала нога "гомо несапиенса" и не затоптана природа, не загажена присутствием "венца эволюции" - консервными банками, пластиковыми бутылками и пр. Помнится чудная вечная фраза: "Берегите природу - мать вашу!!!..."