На місці бувшої в/ч.сохран не бачив,але кажуть -добрі.будуть фото натуральні-закинем.шкода що Львів не має кордону з р.ф.,я в їхньому багажнику хотів б пуць...а знайти!ну так,для азарту мисливського,або для музею))))))))).до речі шановні може хто в курсі,куди ділася експозиція музею ПРИКВО у Львові?музей був-атас!потім приміщення забрали під готель,а експозиція пропала.блін!там навіть броньовик революційний був ((((((((((((((
Як на мене -такі місця мають щось негативне,як старі забуті села!вийдеш звідти такий як покійник-ні радості,ні сили.зомбі та й годі.не знаю мо то в мене така реакція?та стараюся в такі місця більш не повертатися.від них віє якоюсь дикою,неприйнятною самотою.пропащі місця одним словом.
Та и шукати биля тих поселень нериально,бо укропы та крапива выше головы,хиба по горищам та пивныцях.
А на мисцях бойив иноди такий негатив,що аж дерева рядом покручени.Але як находеш щось гарне,то зразу з'являэться купа позытыву.Я колы знахожу якесь срибло-скочу та ради як дытына.
Бував на багатьох місцях (у т.ч. масової загибелі людей) але, на щастя, ніякої містики не зустрічав. Хоча не раз чув від адекватних та поважних камрадів про такі речі. Про місця, де наче хтось у спину постійно дивиться, звідки швидше піти хочеться і т.д. Підстав не довіряти їм не маю. Та і недарма ціла тема є, "Про полтергейст".
[QUOTE="Allex761, post: 5323527, member: 42639Палята на багатьох місцях (у т.ч. масової загибелі людей) але, на щастя, ніякої містики не зустрічав. Хоча не раз чув від адекватних та поважних камрадів про такі речі. Про місця, де наче хтось у спину постійно дивиться, звідки швидше піти хочеться і т.д. Підстав не довіряти їм не маю. Та і недарма ціла тема є, "Про полтергейст".[/QUOTE] То мисцеви пидглядають та металобрухт крадуть.Пам'ятаю поскладалы пид дерево ,щоб на обратному пути забраты,так ци Барабашки нас опередили.Только слиды вид фирмы лышылыся.Обидно,а думалы,що бензин видобьемо.
То мисцеви пидглядають та металобрухт крадуть.Пам'ятаю поскладалы пид дерево ,щоб на обратному пути забраты,так ци Барабашки нас опередили.Только слиды вид фирмы лышылыся.Обидно,а думалы,що бензин видобьемо.[/QUOTE] Ну так їм видно добре,не тре спину гнути,потіти.все гарно на купці.раз і нема!ви на другий раз пару болваней пустих зверху положіть,і табличку<розмінуванню не підлягає> пришпандорте,може апетит їм відібєте))))))))
Слава Україні! Як ся живеться панству? Чи сало їсте? Чи горіляку п'єте? Чи бабів маєте у всіляких індуських позиціях?
Ну так їм видно добре,не тре спину гнути,потіти.все гарно на купці.раз і нема!ви на другий раз пару болваней пустих зверху положіть,і табличку<розмінуванню не підлягає> пришпандорте,може апетит їм відібєте))))))))[/QUOTE] Навряд спрацюэ,воны болванки цили зберають та на Маланку у багаття кидають-от така народна забава.
Доброго дня всім, читав тут про пояс Черес, сьогодні і я розжився на нього, також власнику запропонував бінокля - власник лісник тож не відмовився.
Поки донька пішла у магазин забрав її ноут,щоб написати що я того Брависа материнку,ОЗУ,хард та все інше залізо в усі раз,єми ФИГЛІ_МІГЛІ!
Пояс як був його діда,так і лишився-бо він його перший хозяін.Хозяйва ще не раз поміняються,а пояс так і буде його діда.Це як Земля Франца-Иосіфа-хозяйва міняються,а земля лишаеться землею Франца-Иосіфа.
Бінокля поїде до хлопаків на АТО.а черес якось надбаю собі(може).це не так важливо.Бінокля гарна.і геть ніц не жалкую.а ще *ліфчик* класний......І сам хочу туди.але сцуки не беруть.