Як на мене це-щі хлєбалка обикновєнная)))))))для обшєствєнного пользованія))))))))Ну не лаптьом їх хлебтати))))))
Так,комради на рахунок екології праві.нема дусту та іншої гидоти.в нас зайці заходять в місто,їжаків-уйма.навіть метеликів-махаонів я радше бачив хіба на папері,а тепер літають червонокнижні!цього літа бачив разів десять.так що прогрес є!оце й радує!
Тут все просто. Зникає виробництво (заводи та фабрики), і повертається природа. Он, проїдьте у Чорнобильську зону, там узагалі природа буяє.
А чого Ви так перелякалися? Я, на жаль, там не бував, але хлопці, які бували, розповідали, що зовсім нічого страшного там немає. Так, є окремі плями, але якщо слідкувати за дозиметром, то небезпеки ніякої нема. А хабар як лежав, станом на 1986 рік, коли народ МД іще не мав, так і лежить.
Вітаю шановне товариство, сьогодні з камрадом виїхали на старе забуте місце, як завжди пів відра гільзача, і т.п. Фото телефоном, тому що мій фотоапарат для копу важкуватий.
Все красиво,та на вас треба завести справу по фото 4!за неналежне зберігання колючо-ріжучих предметів!за правилами теми їх треба зберігати в товстому шматі сала!!!для запобіганню корозії.)))))))))п.с.сало де?
не, ну шо вы флудите, ну вот шо вы флудите, нет шоб не флудить, а они флудят, ну не стыдно так флудить, как вы флудите? так же ни один флудер себе не позволяет флудить, как вы флудите, а вы флудите и флудите, вы что, не можете просто взять и прекратить флудитЬ, как взял и прекратил флудить я и больше вообще не флужу потому что прекратил флудить? вот попробуйте просто не флудить и тогда вы не будете флудить, ведь флуд это плохо и флудить не надо, даже если флудить надо, все равно флудить не надо потому что есть флудеры которые флудят, а есть флудеры которые не флудят, но они уже не флудеры, ии вот они не флудят-не флудят и потом так выходит что они таки не флудеры, а думали что флудеры, вот эти флудеры которые не флудеры настолько не флудят, что им и флудить-то не надо, а вы флудите! ай-ай-ай!
ну і жарти у вас!а режик все одно в сало!так надійнійше.не згубиться ні одне ні друге.сало точно не встигне загубитись
то не смертельно,в армії,поході приходилось з одної ложки,тарілки їсти.ну хіба в когось вроджена брезгливість.при звичайному пчхи-швидкість розповсюдження мікрокрапель майже 3 маха.та ладно чого це я .сорі!
В азиатских кухнях часто готовят в марлевых повязках,как раз для то чтоб слюни изо рта на еду не попали.Это у них так,здесь отклонение от нормы.
буде вам фото,ось комради кажуть найшли щось таке(фото з вікі),ну в крайньому разі вони назву прочитали,я по ній і найшов
та ні ,ми не з тих варятів,і вони це діло знайшли випадково коли копали псв в львівській обл.просто копаєм псв,а до всяких лок.конфліктів наразі не маєм відношення.так що вибачайте оте ваші -наші давайте залишим!комради сказали-я глянув в вікі,будуть їхні фото-поділюсь.з пов /vovc2301
та чому,а перейтися,повітрям свіжим за містом подихати?я особисто по роботі заким 20 км.не втешу,заснути годі