Сама учить Біжить дівка; в руках курка, Сито під пахвою. Аж дивиться: спочиває Козак під вербою. Розпалилася дівчина, Гвалтом чогось хоче: То підійде, то загляне Козакові в очі. То пуститься утікати, То знов підступає. «Та чого ж ти утікаєш?» – Козак промовляє. «Який змисний!.. утікаєш!.. Еге!.. не втікати?! Я вже бачу, що ти хочеш! Бодай не казати!..» «Та дурна ти! втікла б курка! Як тут що зробити?» «Який змисний!.. втікла б курка?! А ситом накрити!..» Не знав козак, що робити, – Сама научає… Козак живо видер курку, Ситом накриває. Кладе дівку під вербою, Зміряв, як годиться… Пішла дівка дорогою – І не нахвалиться… ТОЙ ЩО НАД НАМИ. Стоїть козак коло груші, Дівку підмовляє. А дівчина, як калина, Полум’ям палає. Зчервоніло повне личко, Відскочили груди… Отак дала б, та боїться, Що то послі буде. «А що, – каже, – як я буду Дитиноньку мати? Хто пригорне сиротину, Буде доглядати?» Козак жваво обіймає Дівчину руками. «Не журись, дівчино, – каже, – А той, що над нами!..» А із груші старий батько: «О бісова мати!.. То ви будете робити, А я годувати?!» Як почули молодята, Та від батька в ноги: Дівча в хату з переляку,
Вітаю. Дивлюся, геть показилися, поки мене не було. На день покинути не можна. Мені теж не шкода. Ні тебе, ні тих постителів пісьок. Відповідь буде асиметрична. Любуйтеся.
Вона чигає навколо твого будинку, нечутно крадучись під вікнами. Все гадає, коли ж ти вийдеш попісяти. Все, справу зроблено. Тепер сиди в хаті та бійся.
щойно виходив ставні закрити. нічого та нікого небачив хоч і світла на дворі невмикав. я його ніколи невмикаю коли виходжу серед ночі коли на вулиці шум якийсь.
бери лямпою світи, бо вона така волохата що і не замітиш, як в її волохатих руках опинишся. Ткне тебе носом між волохатих сісьок, тоді взнаєш...
бачу ти великий знавець волохатих цицьок. а казали що ти в селі ластівку вариш бо їсти нема чого вже в тебе а до своєї великої други та сусіди, історика рідного краю за шматочком сала сходити стидаєшся ти ліпше збирай хрущів та як дзідзьо робив, перекручуй на м'ясорубку, додавай цукру, оливи і маєш гущонку.
А я пільмені з мотилем.тілько щоб були свіжозаморожені.і теплу горілку настояну на німиці.або на дурмані.БЕКОВІ гриби*нервно нєромно курять в старонке*