... трохи грошей в персональну опломбовану скотчем скриньку для будівництва сінагоги в Газі шо в Палістіні .
тю. що там його ламати? я ламаю аж бігом. після мене програмисти усе назад ставили бо я вирішив подивитись а як сі воно там усе працює. тож якщо треба поламати то звертайтесь. а що до модерів то чого там перегибати палку? написати у шапці що кацапам та підкацапникам від заборонено і всьо
усім доброї ночи, вже улегся, бо завтра дуже рано вставати, буду банк брати, бо грубих грошей вже з пів мішка залишилось... тож нікому ні слова де я! за братські % пам,ятаю))) добраніч порядним людям!
таке. нащож меблі ламати та посуд товкти? тож своє а не казьйонне. ми ж культурні люди а не як оті що у вараші дебош вчинили
там в нас криївочка невеличка. у самій мацкві. проводимо підривну діяльність серед кацапського інтернету. отакоєот. а ви кажете
Вітаю. Радий бачити всіх у доброму здоров"ї. Тільки пан К. мене останнім часом лякає. То дні тижня забуває, а це зібрався на фіолетовий. Шановний пане К.! Не робіть дурниць. На фіолетовому відсотки беруть іще при вході. І при цьому навіть не утруджуються розповіддю про побудову синагого на Верхньобиківській. А тепер іще раз подумайте, чи треба воно Вам?
А що на тому фіолетовому?Нічого гарного нема,тільки зайшов уже гроші требуе,непорядок,ні тобі здрасті ні сідайте пригощайтеся.Нечеми!!Поки ще тут побуду,а там мабуть на собіратель піду,бо щось і пошук незрозуміло себе веде