я ще по людськи непоснідав. ось третью філіжанку кави заварив тілько. ще не вирішив яке саме. цікаве якесь щоб дивитись зручно було. миша тут тілько ти. та не просто миша а церковна миша. жени сюди шашлики. скористаюсь порадою сусіда та підснідаю троха. отіх що на світлині якраз вистаче троха підснідати
звісно, то ви ще небачили блок після ремонту паном К))) приходите, мало того що ящик пустий так ще кодовий замок вже вмонтовано, отаке))
Ітіть колотіть Перший раз бачу кружку Красний Виборжець майже один в один з манєркою Вермахту.Виявляється було і таке http://flyagi.livejournal.com/4657.html
тю. як німетчину у 45 окупували то і виробницьтво вивезли, тобто вкрали от і клепали без ліцензії під своєю маркою
От ти зараз так кажеш,ніби сотнями такі манєрки бачив к клеймами КВ Я більше ніж впевнений що ти теж про це перший раз почув
пане Р% ну не треба бути таким скнарою. витратіть троха тіх грошей на харчі, поїжте нормально. біс з нею з тією забавкаю
Тепер зрозумів - головне збирати кошти , а вже куди їх подіти - то зовсім інше ... Отакий Ви бізнесмен , чи правильніше - манагер . А я , наївний дурень , думав що коли збирають кошти , наприклад , на екскурсію для дітлахів у зоопарк - то потім треба і везти дітей до того зоо ... А виявляється збирай собі хоч на золотий хрест на могилу Цадика - то всьо лише вдало вигаданий варіянт для реклами та причинно-наслідковий дисбаланс ... Отакоєот чудотворство виявляється ...
не треба вплутувати сюди дітей. якщо збираєте везти дітей у той зверинець то везіть. тут нічого поганого нема. так само нема нічого поганого в тім щоб троха потрусити жидів. тим більш що ніякого порушення закону чи криміналу в тім немає. отакоєот. а ви кажете
І в мене поперло рекламні вікна - думав глюк ... Я вважав коли маю платний акаунт то убезпечений від тої маркєтінгової гидоти , але мабуть вже ніпуя подібного , шкода шо застереження що до падіння форуму , зокрема заохочення до спілкування , справджуються і комерція стає єдиною альтернативою існування ...