Саме липше це пидить на поле у пивнич и зарийте гроши ,посипьте силью и скажить магични слова Фанарь клуня виратор и виросте згодом дерево ,замисть яблук будуть на нему деуси рости.
Та речі дуже старі, воєнні значки, пряжки,непонятні мені речі і два рази приносив кусочки золота. Кожну знахідку мусить обмити)
А металошукач и лопату из собою бере?Чи цилий день точить топор (як дехто)в ночи уходе ,а рано приносить золото?
Привітався до поважних та розумних форумчан ! Дивлюсь на світлини й поглинає смуток та журба ... Ліси , курва , знищили , озера сплюндрували - тепер бігають оті тхори по голих схилах і радісно горлають :" А вот і нєту тіпєрь гдє павєсіть і утапіть !!!" То треба ратувати залишки снігу та льоду в горах аби було де заморожувати ! Пропоную заснувати фонд порятунку снігу та льодовиків у горах . За невеликий відсоток від поточного стану рахунку Фонду одна поважна та віддана справі врятування покладів сала людина готова стати головою фонду та розпорядником коштів . За кожен кілограм врятованого снігу та льоду буде складено ретельний звіт . Звісно шо на то всьо потрібні немалі кошти ( відрядження в гори , всюдихідна техніка , вимірювальні та різноманітні прилади , провізія , носії інформації та портативні комп'ютери , парфуми та одяг , зброя та засоби маскування , вибухівка , обігові кошти для роботи з місцевим населенням що до роз'яснювальної роботи та залучення кваліфікованих співробітників , тощо ...) . Провідним спеціалістом , враховуючи його величезний досвід та персональний внесок у справу і думаю що без зайвого обговорення , може бути призначено поважного громадянина Опришка Райбертовича Форумчаненка . За погодження членів правління Фонду можу надати декілька карткових рахунків для накопичення коштів .
З металошукачем і лопатою, частинки заносила ювеліру то проба золота була вище 900, сумніваюся що він його в когось відібрав)
ні є тільки Фішер Ф2 і Валем., Мінелаб СЕ.ще аську 250+марс тігер можу напитати. та камінці купую такі, галька потрібна , можна і річкову, 50 грн мішок, або надомовитись. потрібна кількість. сьогодні миряни принесли мішок морських камінців.
А нерухомість яка небудь , автівочка чи коопіративний гараж , погрібець під гаражем з соліннями та іншим провіянтом ? Тута треба все по чесному .