Тумкають вони добре, інакше б повбивалися на кручах. Зарплата варта того, щоб якось прожити. Ну не вміють вони займатися проституцією та прибирати спальні у еуроппі. А село... Коли на село хтось зважав? Тим більше на чуже. Знаєте, там у горах психологія люду простіша, вони всі від народження філософи і трішки фаталісти. Як Бог дасть, бо на все воля Божа .
щось круте, хмарки бігають і наче троха прохолодніше стало але дихати все єдно тєжко. мо дійсно дощ піде
- Дети, а скажите, кто кем мечтает стать после школы? Машенька: -Я воспитательницей. Югик:-я генпгакугогом. Сёма:- Я таксистом. Вовочка:-А я сексопатологом. - Вовочка, а ты хоть знаешь, чем он занимается? -МарИванна, вон три девушки мороженое кушают, одна сосёт, вторая лижет, третья откусывает. Которая из них замужем? - Ну видимо та что сосёт. -Нет МарИванна, та что с обручалкой. А вот такими как вы я и буду заниматься.
вважаю шо піде, ще й на Сандрійску губернію рулить)) Молилися на доща тож готуйтесь пригати по лужам)))
а взагалі, щоб там на вулиці небуло, піду сполоснусь прохолодною водичкою , поПід,їм добряче, тай у люлю, тре попрацювати у горизонтальному положенні)) а прокинусь, а вже й вечеряти треба! зовсім забув))) ще й Машку попідбока тре покласти, щоб було на кого ратиці покласти))
то може копнем, знаю де на Ірдині синя глина є. залежі піску і пісчаника.Георадар в аренду візьмем , і на. той танк в болоті.
А нема на продажу случаем фртуны м и по какой цене , если что может и возьму за нормальные деньги Пане Бек а шо ето вы уже кирпичами торгуете , никак свалить надумали в поднебесную ?