На нове можна глянути тут: http://ibis.net.ua/ru/products/ohota-i-oruzhie/ Ціни в Києві. На периферії трохи нижчі (приблизно на 2-4%).
шалом вам всім вельмишановне панство на всю вашу жидобЕндерівську пику. кожному окремо та всім гуртом. ось я оце припхався. зара трохи почитаю та піду відпочивати. отакоє от(с)
вітаю. ви вашамосць поставили дуже слушне але і складене одночасно питання. дивлячись з одного боку то завтра наступає завтра але воно могло настати і вчора. а що так нетерплячка бере звіт почитати? то доповідаю вашіймочці що окрім гарного спілкування та добре проведеного часу більш ніяких знахідок не було. зара скину декілько світлин.
Ну головне,щоб заряд позитиву був. І звіт прочитати хотілось би. Сам майже місяць нікуди не виїжджав , то ж хоч за людей порадію.
Аґа!спіймались!завтра не настане ніколи!згадайте притчу про святого патрика.задумав він в ірландії всіх гадів вивести,зробив задумане.та один змій був дуже хитрий.так патрік йому й каже:давай я тебе в діжку сховаю,а завтра випущу.змій погодився.і кажуть він тепер стукає в денце і питає чи є вже завтра-а в відповідь-то зараз є сьогодні,а завтра буде завтра.і з тих часів не водяться ґади в ірландії.ось така халепа з тим завтра)))))))))))
Сьогодні чув по радіо,що на Львівщині активізувалися гади. Люди стають жертвами місцевих гадюк тому що путають їх з веретінницями.
А я вас прошу!кожен рік таке.шо там путати?!то то саме,що спутати донник з капсюлем<і такі бувають>.люди просто безпечно тягнуть руки до всього спочатку,а потім вже думають.та й взагалі треба мати мінімум знань флори та фауни місцевої,а то можна і борщовиком попу підтерти замість лопуха.і опа!засада!)))))))))))
Не думаю,напевно жуйка-жуйкою,як і всі ґади,тещі і т.д))))))))))при таких прикростях і вважаючи на їх раціон ліпше записатись в вегети та жерти заячу фафусту.не вірите-спіймайте вужа і добряче тряхніть.воно як зригне-рік гикати будете при його вигляді!малим сам переконався.а ви кажете сало)))))))))))
спробую вставити декілько світлин бо знов щось райб тормозе мать знов кацапня доссить. шкода але зміг завантажити тілько одну світлину.
І чим Вам не подобається риба з Жовтих Вод? Он у Опришка на світлині явдошки якісь хворі,наче після краснухи
Ну за слимака не знаю,а виноградних равликів пробував заради розваги,з маслом,часником,петрухою.жуйка та й годі.а в іспанії-ескарґо!ні !сало смачнійше!навіть в шоколаді.