те діло і вдома можна. в тебе взагалі оно усі умови поряд. річка, місток. спека. тож постав шлягбаума і роби собі гешефт
Дуже кепсько . Це те саме шо до Опришка приїдуть бамбаські туристи і почнуть там права качати , і чомусь тих туристів знайдуть в урвищі із скрученими в"язами .
мені не до моря, в мене будівництво _(((( доречі, опалення майже провів, вату ще тикаю, на підході довбання з каналізаціею _)))) не більше, ніж в Буковелі _)))))))
Були ми на косі , але там вода поки що холодна для дітей . Купатися в районі порту я й не збирався - то я возив катати на моторних швидкісних човнах дітвору з села та на атракційони усілякі . Купались ми в Луначарському , але там повно змій ...Я за сєпарів з Вами 100500 відсотків згоден , та й більше я туди не поїду бо мабуть переїду в Одесу . Щось продаю , щось купую та запрошують друзі , обіцяючи допомогти в деяких справах ... А оце в самісінькому центрі міста
Рудих хвойд будете в мішок садити і темну їм робити ? Чи будете на балку завішувати , а ще класик давав гарну пораду шо робити далі .
Вату ви тойво, щільніше тикайте, щільніше. Бо то такое падло, як не потицяноє добре та й не годиться нінащо.
На українську мову реагують як нечисть на свячену воду . Діти в селі не вміють геть зовсім "штокати" а "пристосовуватись" їм було суворо заборонено - от і були свідками тої "запушенності" ...
В Буковелі я не був нічого не казатиму , а от в Бердянську бував , та й жив у місцевих і господар військовий . То чув всіляку підноготну про місцевих браконьєрів , ментів , есбеушників , та й взагалі настрій людей . Хоча вам там видніше бо для вас Бердянськ це курорт вихідного дня - 3-4 годи і вже там . В Луначарському більш менш бо від міста далеченько . Я он як перший рік туди приїздив то їздили на Ліски купатися , аж поки чоловік жінчиної подруги не взнав куди ми їздимо купатися і повіз на вихідних на косу . То з тих пір я в Бердянську купався тільки на косі , бо там пляжі довгі і безлюдні , не те шо в місті до води дісти неможливо бо порозлягаються як вшивиє матраси , вода чиста , в місті теж наче чиста але як вийшов із води і проведеш по тілу рукою то бруд стікає .
Колись чи то в 2011 чи в 2012 році приїздив бувшої жінки брат із сім"єю то жили в отих будиночках для туристів на косі і була там така гарна альтанка із столиками де харчувалися і можна було вечером посидіти вжити алкоголю з шашликом чи пива із рибою і подивитися на море . То поряд відпочивали лугандони із ріднею з раші , то вони спочатку думали шо ми поляки . І це те шо ми з центра , якби були точно із західної частини , то мать би й не повірили шо ми Українці . Відпочивали вони як завши , нажиралися , а потім билися між собою і так цілий тиждень , решта відпочивальників на них ніц уваги не звертали . Правда ті лугандони були якісь мать інтелегенти серед своїх бо як тіко приїхали ( були ше тверезі ) і розкладали речі то всіх попередили що вони будуть напиватися і сваритися між собою і битися і що мол це нормально і не тре на них зважати .
Вітаю! Всіх у темі, а пана Бульдозера з Днем Народження! Ну от, знову... Вже геть старий став. Майстер з метром іще не приходив? Ні, треба спробувати радикальніші заходи. Пане Консерваторе, це Вам. Згадуйте швидше. Була десь у знахідках тема про той мотоцикл. Щоправда, давно. Іще до війни.
Як вам новий інтерфейс на віоліті ? Ота дурацька зелена херня на пів екрана , яка рухається вниз і не зникає при прокрутці , і оті укажіть суму і тицніть на фейсбук мені подобається . Аж гидко вже туди заходити , хоча знахідки там викладають цікавіші ніж тут .
А я тільки з лісу припхався. Повзають жуки. По лісі ходить народ. Трапляється всяке-різне (зайвого не було, а що було - все потонуло в болоті).
Я понимаю, что в государстве беспредел и копать античное поселение это щас норм, но упаковка гарретт в яме, это по моему перебор
Га , ви це про шо ? Пан Алекс якогось протигаза викопав , шо протигаз античний , і в нього терка на гарети має алергію .
У різних місцях лісу - по різному. У вологому яру - сильно. Нагорі, де світліше - майже немає. Куди йому кулемет? Що він з ним робитиме? Бідолаха, дні тижня не дуже пам"ятає. А Ви "кулемет"...