А якщо він сам не валиться- то нашо його валити? Най собі стоїть. Хівба, Ви зібрались той фундамент перенести сусіду на город і таким чином доштукувати собі троха моргів.
Там до валиться ше років зі 100... Теж думав в цьому напрямку. Але щось сцикотно трохи.Сусіди не зрозуміють.
ну тоді най сусіди і ламають по такій спеці кувалдами якщо не хочуть усе швидко та комфортно зробити.
Вітаю. У мене з +35 зробилося +16. Знову пройшли віхури і знову загинули люди. Повертався у відрядження то були дві аварії - в одному припадку жандармерія військова та поліція керувала на об"їзд - приблизно 6км.
Добрий всим вечир.Повернувся зи свята со слезами на глазах(с)-дня народження тещи.Тепер сиджу як дурень побритий,подстриженний с помитой шиэй(с) Ах, это консерватер Меня подстриг в консерваторскойрской, Зато свою причёску Я нахожу новаторской.(с)
Всім здрастє! Як ви тута, га? Коли до мене в гості в Рівне хоча-би хтось з центральної України блудньокопарський приїде?
Завтра разве не выходной? До речі я усе бачу -п'ятницю справили в'яло,у шаббат працювали.Грєшніки скрізь!Шо з вами робити............Піду горілки скоштую
Труханіть холодильника на предмет виявлення холодного пива,я сьогодні виявив в свому необліковану літруху "Бердичівського лагер" то не став вносити в список а негайно знищив і нічо так
Та погода не сприяє вживанню більш дорослих напоїв,от і доводиться душі лапшу на вуха нарізати з ПЕТ пляхи
Вітаю шановне панство! Коли останній раз відвідував тему було 5170 постів. Зараз трохи більше....Навіть не буду пробувати надолужити. Є якісь суттєві новини?
Останні два дні був у горах. Завтра передивлюсь,що маю на телефоні і кину парочку марлезонів. Бо сьогодні ледве ноги тягну.