я теж учора ввечері думав раненько прокинусь та на пробіжку)), але позалазили в лазню потім пожерли добре, як завалився храпака давить, вранці око відкрив та закрив)))) тому завтра спробую ще раз) авикажите
Вітаю! спека, Ахфрика якась мля! вчора трохи поїхали до лісу , де ніхто ніколи з нас не був.....гільзи, гільзи...і ніц цікавого! а скікосподівань було! дасть Бог на наступні вихідні поїдемо в гори! - там троха прохолодніше!
Діам 1.5, два вуха не страшно 3 см. до вуха? у мене 2.5 ну можна підкласти щось А контактів два чи три?
САЛОм алєйкум шановні! У мене 32+ за бортом, це для нас страшна жара. Бажаю всім ось такого вечора сьогодні
поки що нажаль ніяк не можу((((((((((((( дуже хочу але неможу З.І. мене не треба довго запрошувати, а являюсь зненадська
тю. нащо ж сало зганяти?! його навпаки берегти треба. а якщо воно вам зараз непотрібно то складайте десь але під охороною щоб невкрали а потім як знадобиться то візьмите. бо сало то є сало. його берегти треба
Доброго здоровЛя всім. У мене на термометрі 49 за Цельсієм. В хаті 27,2. Вентилятор працює не перестаючи.
та і люди теж гарні. за поросятком опікуються щоб йому теж було комфортно. колись у селі сусід в саж вентелятора зробив та поставив щоб свиники від спеки непотрепали. тоді дуже спекотне літо було.
Прибігайте завтра до мене! Будемо кусок фундаменту паркана валити. Ото буде вам хфізкульт-привіт! Фітнес відпочивае...
Ага файне, бо маленьке, а потім... За віконцем весна розквітала, Хмари повнились першим дощем. Я стояв і нарізував сало Величезним кухонним ножем. Ніж ходив у руках методично І чомусь уявилось мені Безневинне таке й симпатичне Ніжне тіло тієї свині. Пролетіло життя, як хвилина, Добрим словом ніхто не зігрів. Що ти бачила, бідна скотино – Лиш корито та засраний хлів. І тоді як, обрікши на муки, Хтось встромив тобі в серце ножа, Ти збагнула, що люди — тварюки, І твоя відлетіла душа. Ти далеко тепер, моя бджілко, У своїм, у свинячім раю… Я на ж на кухні сиджу, п'ю горілку І тебе потихеньку жую. Я не злодій, не кат, не злочинець, В мене друзі, робота, сім'я. Та який же я, бля, українець, Коли сала не їстиму я!
беріть ще сусіда КАЦіо. бо він геть скис без своєї важкої атлєтікі. а так хоч щось корисне зробе замість того щоб сподні у канторі просиджувати