От завтра зранку і піду… в ОЗК та противогазі… до того поля кілометр Відсотки віддаватиму сечею з ферми)))
Я не адепт, сказати можу лиш одне: бабця з віником ганяла мене і сусідських пацанів коли в суботу ввечері починали щось лагодити або майструвати.
Сеча то фігня , а от добрива це інша штука . Часто бачу як тими добривами просто засипане поле рівномірним шаром і чекає дощу . Але мідь , а тим більш срібло якось ще тримається , а от совіти такі шо наче вони ще з часів римської імперії у землі лежать , бо зроблені вже із якоїсь макухи .
таке. шабат у правовірних жидів-хабадників розпоченається після заходу сонця у п'ятницю та риває до заходу сонця у суботу. тож шабад давно минув і гроші не тілько можна обіцяти але і сплачувати. якщо не вірите мені то запитайте в реббе Похабича. отакоєот
Якщо Вас це втішить — джентльмен=гендельман. Шабат не образиться))) Доброго ранку. Думав зара покопать, то на поле вийти не можливо - саме розливають сечу((( От чим зайнятися правовірному зороастрійцю в Неділю? Може в ліс гайнути…
А де написано, що в шаббат не можна створювати торгові теми? Ми живемо у правовій державі - все, що не заборонено, те дозволено.
Я помiчав за вами Уже давно цю нехорошу жаднiсть. --- Схаменiться, друже, Вiддайте грошi капостнi на храма! )(
Не давали спокою питання про добрих селян, що будут возити сечу.... Так тож гамняк, практично ОВ ! Отже пан підійшов до справи професійно! Як т.в.о інженера з ОП і ТБ я за нього спокійний. Хіба лиш троха хвилююся, бо працювати у епіцентрі зони ураження самому є безперечно порушеннями. Але сподіваємося все буде гаразд.