Ви ше можете написати в соц мережу мо в них телефони вилучили , а інтернет з комп"ютером мо де і є у казармі .
Угу Вчили на снайпера,а потім за два дні вивчили на мехвода БРДМа В армії швидко переучуються Як казав відомий багатьом дядько Гімназіст - "концепція помінялась"
Ось і добрався я додому ... Було гарно, весело, навіть дістав одного судочка на 1.7 кг, маленьких соміков, як у Светіка не брав, бо най підростають та шала нагулюють тим більш що то є незалік та штрафні бали !!! пару світлин Перше місце не зайняв (взагалі не зайняв ніякого), але я та сина без подарунків не лишились, бо була безпрограшна лотерея серед вчасників, призи були, якщо перевести на грощі, від 100 до 1000 грн _))) Тепер в мене є новий кукан (це та штукенція, на яку треба нанизувать рибу через очі), а в сина новий модний кашкет та фірмова худболка, також йому подарував свою книгу запорізький мандрівник на лісапеді пан Супруненко ( http://vsupr.livejournal.com/ ), як наймолодшому підводному вполювальнику (дописали три роки, як в сорок першому, щоб взяли на фронт _))) Потім була уха та каша з військової кухні, також, весели теребеньки підвохів з байкамі про соміков та інших хвостатих підводних тварин ... якосьтакось все і було ...
"Ещё с утра ты мог пинать пустые консервные банки от безделия и нерастраченных душевных порывов, а вечером пенить винтами волны, уходя в автономное плавание." © Legal Alien
а деж хабар ? його під водою кажуть повно. отоб замість того щоб карасів шугати ліпше б хабаря набрали
Доброго часу панове ) всі кому не подобається курс перебудови форума прошу сюди https://reibert.info/threads/vyskaz...estvo-rajberta-i-violiti.787411/#post-8487138
з хабаря підняв міску (совети) та якесь трухляве залізячча, яке ледь роздивився серед ракушки все інше, що було, прийшлося лишити на місці, бо непідємне _(((((((((((
така є, автентична, чи ти забув? та і інша теж є. але хочу саме таку. ну ще є одна так то взагалі ложка-мультітул. але її самому робити треба а я зараз ненастроїний займатись цим. спека