за окрему платню можу запопанувати вам місце у своєму льосі, поки там картопельки в зиму нема та інших запасів
Шалом ! Був оце я в губерніі . То шо вам скажу , люду повно , жаріща , машини гудять аж лячно робиться . Один плюс що в губерніі вже 3джі зв'язок . Купив всілякоі мануфактури та й ходу до хати . І як я там раніше жив , нашо ото себе мучав ? Бачив нових паліцаів , то шось на них форма благенька , у Кійовських і Гадеськіх форма краща , мать оригінал від 5,11 , а в губернію і китайська піде .
Вітаю вельмишановне товариство. Повернувся з Мото-ветеран базару - ледво дотелепав. Людей було мало : по перше - температура, по друге - початок сезону відпусток та по третє - матч Польша-Швейцарія (усі сил набирають)! Купив два багнети до АКМ - один на презент для кума, а другий...?, але були у доброму стані та й дешевше ніж звичайно. А патура така(+34 у тіні), що не встигну пиво випити, а воно вже з потом виходить!
Маша м-к, , працює на живця, поки що всі довольні., пару було спитали що за ах.ь, розцінки, больнічка дорожче вийшла. познайомить?
Друзі , А де це Похабич. Щось не видно давно. Не прикопав його случаем "смотрящий за райберотом та відсотками" пан.... Га?
Тема на "Яплакалє" буде? https://reibert.info/threads/pro-nas-napisali-na-japlakale.786482/ Бо в мене є фотки з колоритними хунтистобендерівцями. На зразок оцієї:
виявляється що похнабича і на тризні забабанили за те що матюкався голосно http://trizna.ru/forum/viewtopic.php?f=39&t=53085
Все, сієста! Найшов дохлого датчика ВМТ… от тепер шукаю де купить робочого занедорого, бо бошевський 100 убитих американських шекелів чекаємо картину „пан К% на танку приймає новорічні сонячні ванни на набережній ім. С.Бандери у файному місті Севастополь” Хтось знає як з новобранцем можна зв’язатися? Б ов малого телефон вимкнений(мабуть наказ начальства), а якось же ж треба взнати куди сало слать.
Мо вся і пласмасова але нє не однакова . У Кійові і Гадес у поліцаїв вона якась на вид краща , а у наших губернських тканина як ото що колись у ппсників була така чорна . Я спочатку подумав шо то охоронці магазинів йдуть , а потім глядь а там дві машини поліцайські і пишуть протоколи мать оформляли паркування у не дозволеному місці .
Доречі якшо хто скупляється в мережі магазинів адідас то в них зара і до 06.06.2016р гарні скидки , деякі товари 40% . Купив дві пари кросівок за 2600грн , а на початку сезона коштували одні 2500грн інші 1700грн .