Як то нема?Є.У холодильнику Усім доброго дня!Припхалися з черговох нічної рибалки,пан побіг працювати,а я помилась і мене рубить... А ще торби треба розібрати....
той як будете розбірати торби, тре одну маленьку торбинку для пана К відкласти, шоб усе добро не скисло)))
навіщо стільки людей?? вистачіть поставити до руля пана К , він швидесенько порядоок наведе а не то шо січас)))
даремно погоджуетесь)) помімо торбинок ревізія може дійти до льоху і тд, от тоді вже буде не зовсім радістно))
ОТ налякали!Пан К вже давно лякає мене,що в гості завітає темним вечором і постукає у вікно.Ми з татом ждем-ждем,вже не один кілограм сала з"їли в очікуванні,а він все не йде
Угу. Для початку він забанить півфоруму. А потім буде розбиратися. Ото і перехрестіться, що воно так.
Та не чекайте Ви його,він тільки обіцяє,а далі обіцянок діло не йде Він он до Опришка вже років з 5 так їде
вітаю панствою. вчора було ліпше, прохладніше ніж сьогодні. ну то нічого якось п1ятницю відбудемо а там і шабат. що до т ого що зайду по ревізії то обовязково але як у ваші края траплю, поки що невиходе
а то він вичікує коли добра назбираеться до пуття. шоб даремно потяг не рушати)) тож радійте, там все по списку)) дойде черга і до Вас, як завжди . погрюкає у двері в самий не очікуванний момент! тож насолоджуйтесь смаком сала, бо сало конфіскуеться відразу, навіть шкуринку не залишать)) пс: добре шо в мене сала нема, так би вже був обібранним)))) отаке
і що в цьому поганого? від кацапів тре збавитись. оно вчора одна кацапська свинособака виповзла і почала гавкати. сторінок декілько накнопали поки того сусіліка не вгамували. та і то леше на два тижні. а все того шо порядку немає
забане то саме безболістне, а от до стінки стане багатенько))) не дарма скіко років пан бере % у вигляді кулеметів та невеличких гармат))
Таки напекло... Сьогодні ж шаббат. А я все не можу зрозуміти, що ж не так: ...."і щось, знаєте, мені мішає, ну погано, та й годі". (с) А виявилося, що я все забув. З шаббатом всіх! Музика. Оскільки забув, то сильна. Ріхтер писав, що зламали аккаунт, яким давно ніхто не користувався. Забанили назавжди.
наче не пропивали, а от від рудих, брудних, волохатих мать віруса підхватила п,ятниця))) тре лікувати)))
На календар треба частіше дивитись просто Старість вона така Скоро не тільки дні,а й місяці почнеш плутати та пори року
вон оно шо?? а ми тут з неділі зо дві як дощі пісюрили думали шо грім грюкає( дім трусило)))) то прістрілювали гарматку)))
З такими темпами підприэмство "клюня енд Ко" напевно давно повний банкрот шо вже й нема на чому по ревізіях виїхати,в кого є доступ до податкової подивіться чи їх з молотка на уукціоні не продають,мона булоб прикупити